Nařčení Ztraceného se nechce věřit! 750 tisíc za hodinu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nařčení Ztraceného se nechce věřit! 750 tisíc za hodinu?

Marek Ztracený na dovolené ve Španělsku
Marek Ztracený na dovolené ve Španělsku (Instagram)

„Dost nás vyšplouchnul. Ozvala se nám Markova manažerka, že Ztracený po Edenu zvýšil ceny. A buď mu prý dáme 750 tisíc korun místo původních 250, nebo si máme objednat někoho jiného," láteří na adresu osmatřicetiletého zpěváka pořadatel soukromé akce v Sedmičce.

„S takovým neprofesionálním a arogantním přístupem jsme se v životě nesetkali. Marek by měl spadnout z toho obláčku. I kdybychom ty peníze měli, objednáme si za to zpěváka z Ameriky, a ne nějakého Marka z Želené Rudy," lamentuje ohledně údajného přístupu Ztraceného nejmenovaný organizátor privátního večírku, který si tři čtvrtě milionu za hodinu nemůže dovolit a za Marka tudíž musel narychlo shánět náhradu.

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Marta Kubíková
28. 7. 2023 • 12:07

Hmm...asi si to ten pořadatel nevyculal z prstu. Hold Ztracený se začíná cítit jako super celebrita. Ale měl by zůstat nohama na zemi, on jeho hýkavý zpěv, není nic moc. Je zde spousta zpěváků, kteří zpívají lépe a mají líbivější hlas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.