Nečekané odhalení Žilkové: Mám další dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nečekané odhalení Žilkové: Mám další dítě!

Veronika s kamarádem Josefem Homoláčem.
Veronika s kamarádem Josefem Homoláčem. ( CNN Prima News)

Herečka Veronika Žilková (61) vychovala několik vlastních i osvojených dětí a role maminky je pro ni tou nejoblíbenější. Není proto divu, že do svého klanu přizvala dalšího člena.

Její nejmladší dcera Kordula (17) už je něco málo přes rok zamilovaná do svého přítele Damiana (19). Veronika se přiznala, že se jim snaží do vztahu nemluvit. Zároveň mezi řečí přiznala zajímavou novinu. „Já jim do toho nemluvím a Damian už u nás rok bydlí,” překvapila herečka v rozhovoru pro eXtra.cz.

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

„Nastěhoval se k nám loni v srpnu, takže já mám další dítě. Jsou oba dva děti, oba dva jsou z rozvedených manželství, takže si myslím, že je hrozně fajn, že se potkali, protože ty rozvody dětem ubližují v jakémkoliv věku,” přiblížila jejich společné soužití Žilková. Zároveň chtěla osvětlit Damianovu finančí situaci, protože spousta lidí si myslí, že žije v luxusu a na účtu má miliony.

„Mrzí mě, že se o Kordulce a Damianovi říká, že žijí v luxusu. Oba jsou studenty 4. ročníku a měli by teprve maturovat. Neživí se sami a už vůbec nevlastní lamborghini,” pronesla Veronika a dodala, že mladík jezdí v jejím starším ojetém autě.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.