Syn Žilkové o vztazích v rodině bez servítek! Tomu se nechce ani věřit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Syn Žilkové o vztazích v rodině bez servítek! Tomu se nechce ani věřit

Vincent má se svou maminkou fantastický vztah.
Vincent má se svou maminkou fantastický vztah. (archiv Blesku)

Být členem velké rodiny je radostí, kterou ale velmi rychle může vystřídat i smutek. Své o tom ví i herec Vincent Navrátil (26), jenž se rozpovídal o temných chvílích, kterým již několikrát čelila rodina Veroniky Žilkové (61).

Více lásky přináší i více bolesti. Když odchází milovaní členové rodiny, jedná se o mimořádně bolestivou událost. Těch má za sebou Vincent Navrátil bohužel již několik. Aby s ostatními členy rodiny dokázal přejít i těžké okamžiky, nad vodou se drží především díky humoru.

Vincent Navrátil: Hledám kopii mé matky! Tu chci za ženu!

Video se připravuje ...

„My obecně v rodině nemáme nastavené hranice, kam až s vtipem můžeme jít. Nám se dějí často dost tragické věci, i mámě, já jsem v osmnácti přišel o otce, máma přišla o dítě, málem o dvě, takže jsme se naučili bránit humorem,“ přiznal Navrátil v rozhovoru pro eXtra.cz.

Bolest ale nepřichází jen s úmrtím. Může se stát, že se od rodiny odtrhne člen, jenž chce začít nový život. Jako v případě Vincentovy nevlastní sestry Markéty, kterou Veronika Žilková kdysi adoptovala.

Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli?

Video se připravuje ...

„Bohužel ségra Markéta se od rodiny odcizila, vydala se svou cestou. S Honzou (druhý adoptovaný sourozenec, pozn. red.) jsem normálně v kontaktu,“ okomentoval vztahy mezi sourozenci Vincent Navrátil. Vedle nich dvou má Vincent ještě bratra Cyrila (33) a sestry Agátu Hanychovou (38) a Kordulu Stropnickou (17).



Přečtěte si
AHel
9. 8. 2023 • 15:01

Paní Žilková je štíhlá, protože je tak disciplinovaná, že skoro nejí. Věk na ní je vidět, i když vypadá hezky a umí se nalíčit a tak. V žádném případě to není "babička" v tom pravém smyslu slova, Ženy o sebe všeobecně pečují více, vždyť dokonce před padesátkou rodí děti.

Aborming Aborming
7. 8. 2023 • 20:53

Full easy and very simple online money earning job to makes dollars online.from this job i have made $64296 in just 4 months. i just gave this Jobs myspare time after my whole busy day because i am a student and this job changesmy life completely. so simple Jobs no special skills required for this job. getthis by follow instructions on this page

COPY HERE ——————->> FB.DailyPay7.Com

Aborming Aborming
7. 8. 2023 • 20:52

Working part-time, I bring home almost $13,000 per month. I was keen to find out after hearing several others describe how much money they were able to make online. Well, it all came to pass and completely altered my ba-07 life. Now, everyone needs to try this work by using this website.
.
.
Detail Are Here——————————————————>>>

FB.DailyPay7.Com

Aborming Aborming
7. 8. 2023 • 20:51

Do you want to earn money without investing money. That’s how I started this job and Now I am making $200 to $300 per hour for doing online work from home.
.
.
Apply Now here————->>>
FB.DailyPay7.Com

AHel
6. 8. 2023 • 21:33

keci o ničem...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.