Další těžké poranění Havlové: Úraz tajila 2 měsíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Další těžké poranění Havlové: Úraz tajila 2 měsíce!

Herečka Dagmar Havlová v lese objímá stromy.
Herečka Dagmar Havlová v lese objímá stromy.  (abl, Instagram)

Už zase pajdá. A zase za to může pravý kotník. Dagmar Havlová (70) se loni v září svěřila, že si na lávce, kterou nechal vybudovat její manžel Václav Havel (†75), zlomila kotník a letos bývalou první dámu na té samé noze trápí Achillova šlacha.

Bolestivé zranění pravé nohy paní Dagmar tajila a vyhýbala se veřejným akcím. Mezinárodní televizní festival Zlatá Praha, kde převzala šek pro svou nadaci Vize 97, ji ale na nohy postavil. Na pódium tentokrát nepřišla ve střevíčkách, ale v pevných bagančatech končících vysoko nad kotníky. „Po asi dvouměsíčním nuceném klidu s rupturou (přetržením) achillovky jsem minulý týden vyšla po svých,“ svěřila se Havlová na sociální síti s tím, že žádný z přírodních receptů, které vyzkoušela, na zranění nezabral.

Do achillovky totiž navíc v létě chytla ještě bolestivý zánět. Nakonec se ale přece jen svěřila do rukou lékařů. „Děkuji všem, kteří mi sem psali své vyzkoušené domácí receptury. Jistě je lépe mít v zásobě, kromě skvělé lékařské péče, i osvojené rady a zkušenosti ostatních pajdů,“ poděkovala herečka, která má nohu stále v ortéze. Vypadá to, že se na filmovou Holku na zabití, hlavně na její pravou nohu, lepí jen smůla.

Utajovaný narozeninový mejdan Havlové (70): Hvězdní gratulanti a luxusní dárečky!

Video se připravuje ...

V roce 2015 si před svým domem ve Střešovicích na pravé noze zlomila vnější kotník a pohybovala se na vozíku nebo za pomoci berlí. V roce 2019 měla opět problém s pravým kotníkem, přesto se zúčastnila filmového festivalu v Karlových Varech. Tehdy dokonce k outfitům měnila barvy ortéz. „Už ani nevyzvedávám nové ortézy a berle. Beru ty staré,“ vtipkovala Dagmar Havlová před rokem, když si pravý kotník zlomila znova.



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
27. 3. 2024 • 01:32

"Pravlast" nebo prablb?

Jaroslav Vašíček
27. 3. 2024 • 01:30

Dáša je naša a my Brňáci ji nedáme! Dnes jsem již 92letý dědek,ale rád vzpomínám na její "vylomeniny" z jejího brněnského mládí!

pravlast
28. 9. 2023 • 02:36

A sakra,na lávce si zlomila kotník a letos ji trápí ...že by j snad ten dramatk stále pronásledoval? Co kdyby tu kosočtverec konečně taky přestal pronásledovat celý-všechen bulvár?

Uživatel_5584341
27. 9. 2023 • 12:49

Proč pořád dáváte jen její vyretušované fotky Je to přece 70 letá ženská a určitě se nemusí stydět za to jak vypadá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.