Miliony Karla Gotta (†80) v trapu: Kam se poděly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miliony Karla Gotta (†80) v trapu: Kam se poděly?

Karel a Ivana Gottovi
Karel a Ivana Gottovi (Foto: D. Malík, P. Machan)

Hvězdný Karel Gott (†80) si během své kariéry vydělal velké peníze. Jeho výdělky se měly pohybovat kolem jedné miliardy korun a tantiemy zhruba v hodnotě sedmi milionů korun. Do Karlovy kapsy sice peníze přibývaly, ale také z ní často mizely. Co všechno si Mistr dopřával a koho si platil?

I když si mohl dovolit žít si na vysoké noze, neměl rád zbytečné rozhazování. Když už utrácel, potrpěl si na kvalitě. Nejdůležitější pro něj bylo, aby měly jeho dcery Charlotte Ella (16) a Nelly (14) kvalitní vzdělání. Proto jim platil školné na prestižnějších školách. Dále měl slabost pro auta, ale nikdy nepodlehl trendu rychlých žihadel. Jeho nejoblíbenější značkou byl Mercedes, protože se v něm cítil bezpečně a pohodlně. Mistr jich vystřídal hned několik, ale kolik za ně celkem utratil peněz, to bude vědět asi jen jeho rodina. Dále se vyžíval ve starožitnostech, které doslova miloval – perské koberce, drahé obrazy, to bylo jeho gusto.

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

Karel Gott si ale samozřejmě platil i za určitý životní komfort. Měl najaté lidi, kteří pro něj pracovali, a on jim za to určitě platil nemalé peníze. Gott se mohl chlubit osobním řidičem, pomocnicí v domácnosti, produkční, správkyní fanklubu a mnoha dalšími pomocníky. Všechny je vyplatit, to muselo být pro Gottovu peněženku náročné. Ale koneckonců, dovolit si to očividně mohl, tak proč ne.

Co bude, pokud Rusko nepustí plyn? Ivana překvapila fanoušky a požár v Chorvatsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
achjoachjo
5. 8. 2022 • 10:28

Doporučuji navštívit nejbližší oddělení psychiatrie, aby Vás dali trochu do pořádku.

vychechtaná
4. 8. 2022 • 14:57

Lidi sem píšou pitomosti to snad není možné. Taková diskuze mě vždy otráví. Bye bye.

hanainge
4. 8. 2022 • 01:50

Výše uvedený článek částečně není pravda, protože Karel Gott pro Charlottku Ellu i pro Nellynku nic nezaplatil, protože opravdu Charlotte Ella i Nelly Sofie nejsou dcerami Karla Gotta. To je opravdu fakt!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

ppadys13
3. 8. 2022 • 11:00

Proč špínu,vždyť to může být pravda.

milan59
3. 8. 2022 • 07:36

Asi dostali zákaz psát co dělá zdrogovanej Zelenej a tak se ti navážejí do mistra

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.