Nikdy nezveřejněné fotografie Mistra! Měl slzy v očích, vzlyká Gottová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nikdy nezveřejněné fotografie Mistra! Měl slzy v očích, vzlyká Gottová

Karel Gott (†80) s dcerami Dominikou a Lucií a manželkou Ivanou
Karel Gott (†80) s dcerami Dominikou a Lucií a manželkou Ivanou  (Martin Sekanina, archiv K. Gotta)

Ve čtvrtek to byly přesně tři roky, co se Dominika Gottová (49) naposledy setkala se svým tátou Karlem Gottem (†80). Stalo se tak v jeho vile na Bertramce, kam ji tehdy pozval společně se sestrou Luckou (35), aby s nimi dooslavil své 80. narozeniny. Dominika ale 28. července 2019 nebyla kvůli závislosti na alkoholu a lécích v pohodě a dodnes podle svých slov lituje, že už se s tátou až do jeho říjnové smrti neviděli. Nyní objevila několik nezveřejněných fotografií.

Na otce myslí každý den a s jeho smrtí se stále nevyrovnala. „To poslední setkání vidím jako dnes. Všimla jsem si, že tatínek hůř dýchá a je hubený, ale říkal, že už je mu po prodělaném zápalu plic lépe. Byl rád, že nás s Luckou vidí,“ vzpomíná Gottová, která tehdy otce šokovala svým vzhledem. „Měla jsem velké problémy s alkoholem a prášky a bylo to na mně vidět. Zpětně se stydím, ale člověk zkrátka někdy spadne do problémů,“ přemítá.

Gottová objevila několik nezveřejněných fotografií.

Gottová objevila několik nezveřejněných fotografií.

Poslední ahoj

Dominiku tehdy na Bertramku doprovázel její manžel, finský muzikant Timo Tolkki (56). S Karlem Gottem v ten večer mluvili hlavně o muzice. „Velmi si rozuměli a měla jsem z toho radost. Když se se mnou tatínek loučil, měl slzy v očích a mával mi. Netušila jsem, že bojuje s leukemii, že mu zbývají dva měsíce života, a hlavně že se vidíme naposledy,“ plakala nám do telefonu Mistrova nejstarší dcera.

Gottová objevila několik nezveřejněných fotografií.

Výčitky svědomí

Po návratu do Finska měla Dominika výčitky svědomí z toho, jak vypadá, a chtěla se dát – hlavně kvůli tatínkovi – dohromady, což se jí začalo dařit. Karlu Gottovi se ale postupně krátily dny na tomto světě. „Ivana mi o tom, že má otec leukemii, řekla až na přelomu srpna a září. Kdyby mi to oba sdělili už v červenci, z Prahy bych neodletěla, šla se tam léčit a snažila se tátovi ukázat, že vypadám lépe. A hlavně – byla bych mu nablízku,“ přemítá po třech letech Dominika, která za otce 28. července zapálila svíčku a vzpomínala na hezké chvíle, jež s ním zažila. Dominika ukázala Nedělnímu Aha! několik objevených archivních fotografií s tátou a mladšími sestřičkami.

Gottová objevila několik nezveřejněných fotografií.

Gottová objevila několik nezveřejněných fotografií.



Přečtěte si
Uživatel_154162
5. 9. 2022 • 18:49

Ivana nikdy Dominiku neměla ráda, byla to pro ni konkurence jako dedička.Ivana jako bývalá eskortni pracovnice věděla moc dobře jak s chlapem zacházet aby si s ním mohla dělat co chtěla. Je to klasická zlatokopka ale o Karla se postarala a úspěšně ho fovedla do hrobu.Kdo chce kam....

Milča Brožka
27. 8. 2022 • 17:40

Já, s jakými 'objevy' vyleze příště, aby byla zase v médiích?

Dianthos
1. 8. 2022 • 11:52

Ty fotografie jsou hezké. A je vidět, že Dominika před několika lety vypadala ještě výborně.

rydlo
31. 7. 2022 • 13:13

Pan Procházka pilně zveřejńuje kdejakou hovadinu, která z Dominiky vyleze, pravděpodobně má také nemalé penízky za článek s Dominikou. Ale už by si měl uvědomit, že jsou to stále opakující se stejné žvásty, které už čtenáře nezajímají a jsou otravné. Procházka prý slíbil Gottovi, že se o Dominiku postará, tak ať se stará za své a ne aby jí museli na chlast přispívat čtenáři prostřednictvím novin a časopisů, kde díky Procházkovi ona imrvére otravuje!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.