DIVOKÉ HRÁTKY V RÁJI? Slováček o dovolené s Gottem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

DIVOKÉ HRÁTKY V RÁJI? Slováček o dovolené s Gottem

Fotografie z trezoru: Před 40 lety se Karel Gott (†80) koupal na Kubě a schovával svaly!
Fotografie z trezoru: Před 40 lety se Karel Gott (†80) koupal na Kubě a schovával svaly! (Foto: Facebook Jana Adama, archiv)

Karel Gott (†80) se s Orchestrem Ladislava Štaidla (†75) a saxofonistou Felixem Slováčkem (79) často podíval na místa, která byla v době tvrdého socialismu pro obyčejné smrtelníky tabu. Zvlášť na Kubě bylo veselo! Alkohol tekl proudem a o krásné ženy rozhodně nouze nebyla!

„Měli jsme tam několik koncertů, a Kuba nevěděla, jak by nám – jako socialistická země – pořádně zaplatila. Poslali nás tedy na nejluxusnější pláž Varadero, kde nás ubytovali v hotelu Intercontinental. No a tam nám dali pásky na ruce, to jsem zažil vůbec poprvé, a my si mohli objednat, co jsme chtěli!“ zavzpomínal Slováček na pobyt v Karibiku. „Díky těm páskám na ruce, na které jsme měli, jakýkoliv koktejl jsme chtěli, jsme zvali ty krásné a chudé tanečnice na drahé drinky a potom i dál…“ prozradil také. 

Neomezená konzumace kubánského rumu dokázala být i pořádně zákeřná. Slováček se totiž Blesku svěřil i se zážitkem, kdy zmožený sílou karibského zlata usnul u bazénu. 

Co bude, pokud Rusko nepustí plyn? Ivana překvapila fanoušky a požár v Chorvatsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.