Šok na hřbitově: ZNIČENÝ HROB GOTTOVÝCH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šok na hřbitově: ZNIČENÝ HROB GOTTOVÝCH

Karel Gott, Ivana Gottová
Karel Gott, Ivana Gottová (Blesk)

Hrob rodičů Karla Gotta (†80) v Újezdu u Svatého Kříže na Plzeňsku bude potřebovat rekonstrukci! Deník Aha! to zjistil při návštěvě malebné vesničky a jejího hřbitova. Právě tady chtěl být Slavík původně pochovaný, ale nakonec spočinul na pražských Malvazinkách.

V malém hrobě v zadní části lesního hřbitova odpočívají zpěvákovi rodiče Marie (†66) a Karel (†77) Gottovi a také další členové rodiny. Na náhrobní desce je pak schránka s urnou, v níž jsou pozůstatky zpěvákova dlouholetého řidiče a také kamaráda Oldy Havránka (†78), který žil s Gottovou sestřenicí Hankou (77) právě v Újezdu a v červnu 2017 podlehl rakovině.

Déšt smyl zlato

Na hrobě je spousta květin a svíček, pod náhrobní deskou pak mnoho andělíčků. Ty jsou podle místních od Gottových fanoušků. Nejde si přitom nevšimnout, že náhrobní deska je na první pohled celá černá. Zlatá barva jmen vzala v posledních letech za své a déšť ji úplně vymyl.

Gott vydělal za 2 měsíce 58 mega! A Kynychová bojuje o přežití

Video se připravuje ...

Udělám to sama

„Tu desku chci nechat opravit. Ivana sem nejezdí, takže to udělám sama. Kvůli Kájovým rodičům i Oldíkovi, aby to tady měli hezké,“ řekla Aha! Slavíkova sestřenice Hana Zímová. Ta v Újezdu stále žije v domě, do něhož Karel jezdil v dětství za babičkou a dědou a kde to tolik miloval.

Felix o Gottovi: Smrt v přímém přenosu! Zpěvačka chytla naschvál Covid a zemřela

Video se připravuje ...

Zvláštní vztahy...

S rodinou svého muže na Plzeňsku má vdova po Slavíkovi Ivana Gottová (46) celé roky zvláštní vztah. Do Újezdu jezdila s Karlem minimálně, před jeho smrtí pak více. Právě na zahradě rodinného domu, kam malý Gott jezdil na prázdniny, vznikly na začátku září 2019 poslední zpěvákovy záběry do dokumentu Karel. Byl na nich už velmi zesláblý a vyčerpaný.



Přečtěte si
Baťoch
11. 9. 2022 • 10:10

Jaký šok? A jaký zničený hrob? Jen opršená písmena na náhrobní desce....
Zkrátka ho__da z Aha!

Baťoch
11. 9. 2022 • 10:09

Jaký šok? A jaký zničený hrob? Jen opršená písmena na náhrobní desce....
Zkrátka *** z Aha!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.