Dominika Gottová od Ivany peníze nedostala, ale... ŽIJE SI JAK KRÁLOVNA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dominika Gottová od Ivany peníze nedostala, ale... ŽIJE SI JAK KRÁLOVNA

Dominika Gottová k dědictví po svém otci: Je to od Ivany podraz!
Dominika Gottová k dědictví po svém otci: Je to od Ivany podraz! (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, Instagram)

Nejdřív prohlašovala, jak dědictví napadne, pak ale Gottová náhle otočila o 180 stupňů s tím, že miliony po tátovi řešit nebude a že se chce dokonce usmířit s nejmladšími sestrami a omluvit se jim za svoje chování. Teď už začíná být nad slunce jasné, proč ji peníze netrápí. Nouzi o ně totiž nemá...

Na tom, že je Gottová (49) bez práce, se nic nemění. To ale Dominiku nebrzdí v tom, aby mohla obrážet luxusní restaurace... Čerpá totiž podporu ve výši českého platového nadprůměru. 

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

„Může si dovolit utrácet za drahá jídla a podobně, protože každý měsíc dostává státní podporu zhruba 1600 eur a na byt jí z velké části přispívá město. Na zábavu jí tedy zbude hodně peněz,“ vyjádřil se důvěryhodný zdroj z okolí Gottové pro eXtra.cz. 

Dominiky život na vysoké noze odstartoval vlnu podezření, zda náhodou nedostala od Ivany něco na umlčenou. To ale informátor popřel. Vztahy mezi Ivanou a Dominikou tak stále zůstávají hluboce zmrazené. 

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Michal Hrúza
7. 9. 2022 • 15:17

Lidi prosím vás myslíte že za 1600 euro se dá žít na vysoké noze byli jste někdy ve Finsku!!!! Tam jste s těmi penězi úplný žebrák a spodina

hejhej
6. 9. 2022 • 21:46

Dominika si žije jako královna a prodává stupidní informace do bulváru, aby měla na chlast. Nadpis je zavádějící. Ivana není k Dominice ničím povinována, Dominika chtěla miliony, dostala je, prochlastala auto, byt a jak uvedl sám Gott, dostala nejvíc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.