Dominika Gottová a dědictví po tátovi Karlovi: VZDALA BOJ S IVANOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dominika Gottová a dědictví po tátovi Karlovi: VZDALA BOJ S IVANOU!

Chtěla zabojovat o část dědictví po svém otci Karlu Gottovi (†80)! Cítila se podvedená, že z něj byla vyškrtnutá, ale tenhle boj nakonec Dominika Gottová (49) definitivně vzdala. Nejstarší Slavíkův potomek to potvrdil deníku Aha!.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
23. 08. 2022 23:41

Výše uvedený článek není pravda i není od Dominiky Gottové, protože jeden hloupý novinář znovu lhal o rodině Karla Gotta! To je fakt, protože Ivana Macháčková, Lucie, Charlotte Ella i Nelly nic nezdědili od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová i některé přátele zdědili od Karla Gotta! To řekl sam Karel Gott a to je pravda!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

hejhej
23. 08. 2022 14:23

Dominika vzdala boj s Ivanou ??????? Ivana nic neřešila, dědictsví řeší notář a K.G se před smrtí rozhodl , co uznal za vhodné. Ta lemra Dominika to zkušela i přes malé holky, už neví, jak přijít bezpracně k penězům. Geny rozhodně po pracovitém a cílevědomém otci nezískala.

ella
23. 08. 2022 17:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

HastaManana
22. 08. 2022 19:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

54231
22. 08. 2022 11:21

Chtela po tatovi penize a on ji vyhovel.
*** umrel a ona neakceptuje jeho zavet,otazka je proc?.
Ted ji vadi,ze jeho nova rodina dostala,to co dostala.
Nikdo nevi,o co vsechno se p.Ivana starala,ale verim tomu, ze se ho snazila drzet nad vodou,co to slo a Karel to asi citil taky.
Je matkou jeho dalsich dcer a to zni necini zleho cloveka,ona nemuze za to,za dcera Dominika ,koukala casto na dno sklenicky,ze svym manzelem a penize,jak dostali,tak je prolili hrdlem a utratili,ze nezakopne o praci,nic nevi a stale ceka,ze se p.Ivana podvoli a da ji penize.
Jako proč,vdyt p.Ivanu jenom hanila,kde mohla a ze si chtela obstarat papiry,ze byla pod praskama,kdyz podepisovala papir o prevzeti penez a jejim dodatku nenarokovat si uz zadne dedictvi?.
To je jenom spatnej a prolhanej charakter dcery Dominiky.
Dostala to co chtela,ze to preinvestovala,na hloupostech,je jenom jeji chyba.
Tak uz tady at neustale nebreci a zacne sakra makat a vydelavat na svuj zivot! (jenom ne jejim spevem)

Alva
22. 08. 2022 10:38

zuzakirsch-jaká ostuda Gotta?, nikdo jsme s nimi nežili a nevíme, tudíž nemůžeme soudit, jediná ostuda Gotta je,že se k té dceři nehlásil a poslouchal režim, hrál to na všechny strany, to je hnus.

fany22
22. 08. 2022 11:53

Dceru pouze nepředstavil světu. Měl k tomu své důvody, už stokrát vysvětlené. Od jejích několika měsíců, je podporoval obě dvě, a to celý život.
A Gott poslouchal režim, a hrál to na všechny strany? Na jaké strany? Žil tady jako my všichni. A bylo to buď a nebo. (Ano, taky mohl skončit jako poslední elektrikář.) Zvláštní, že se nestrefujete (nejen Vy) do umělců, kteří dokonce i dobrovolně vstoupili do strany. Ti Vám nevadí, ale jen proto, protože nebyli tak úspěšní. Ale pořád se bude kydat jen na Gotta.
Co jste dělala před revoluci Vy? Nechala jste se vyhodit z práce nebo dokonce skončila ve vězení za názory nebo za rozšiřování samizdatu?
Nebo jste jen mladá? Tak tu dobu nehodnoťte.

zuzakirsch
22. 08. 2022 09:42

Je to hlavně ostuda Gotta, že sprostě okradl prvorozenou dceru. Nikdy o něm Dominika nemluvila zle. Je to zkrátka praxe druhých vztahů, okrást matky a děti, které předcházely. Ale není moc otců, kteří by za života dokázali nutit dítě k podpisu dokumentů, ve kterých se vzdávají dědictví. To jsi, Kájo, trošku.....

jity
22. 08. 2022 10:43

Jaký okradl, ona se svým manželem si ničeho nevážili. Sama řekla, že manžel auto ztratil, snadno nabyli, snadno ztratili. Raději bych to dala na nějakou nadaci, než těmto opilcům, feťákům a budižkničemům. Nebyl jste u toho co podepisovali, tak se nestarejte.

ella
23. 08. 2022 13:28

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
22. 08. 2022 11:50

zuzakirsch: Blábol
Dominika dostávala celý život všechno, co si přála i její lenivá matka. To, že Dominika neumí nic, je její problém, uměla jenom klást otci požadavky, co chce - neustále natažené ruce.

fany22
22. 08. 2022 12:12

Okrást matky, to jste trochu ulítla. K matce Dominiky neměl naprosto žádné závazky, neměl by je dokonce ani kdyby to byla bývala jeho manželka. Přesto ji celý život podporoval, což je naprosto mimořádné. A Dominika je nešťastné budižkničemu, kterou snad, doufejme tato situace donutí se vzpamatovat a konečně začít pracovat a jen nenatahovat ruku.
A jak by o něm mohla mluvit zle, když do ní celý život sázel velké peníze, a bral ji mezi bohémy, což jí velmi vyhovovalo? A rád ji nepochybně měl.
A špínu na něj vytáhla až po smrti, ale to je jen její tupost. A vidina zisku.

ella
22. 08. 2022 23:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
22. 08. 2022 09:05

Dominika je opravdu hloupá. Shrábla od otce 6 milionů a dědictví řešil notá zákona . Dominika těžce chápe. Měla celý život málo, sama nic nedokázala, jenom žila z peněz otce.

fany22
22. 08. 2022 11:58

Ale vždyť se přece nejedná jen o těch 6 miliónů. Nasázel do ní mnohonásobně víc. A řekla bych, že si svůj podíl už bohatě vybrala předem.

hejhej
22. 08. 2022 13:55

fany22:
Dominice i její matce koupil byt,chatu, plati luxusní dovolené. Dominice - lemře byt, auto a mnoho, mnoho peněz.

strng
22. 08. 2022 08:09

No Ivana je mrcha a tu Dominiku by nejraději úplně vymazala z povrchu země.Povedena rodinka včetně zlatokopky Ivany.Ale ono na každého jednou dojde i na Ivanu ať se v těch prachach po Gottovi utopí slepice z Moravy.

jity
22. 08. 2022 09:18

Nezáviďte Ivaně a vůbec co je vám do toho, že alkoholička dostala málo. Je to její chyba, že se nedokáže uživit, co mají dělat ženy, které musí živit sebe a ještě děti. Je to obluda nestydatá.

hejhej
22. 08. 2022 22:24

strng:
Ivana nemá k Dominice žádné povinnosti, má povinnosti jen ke svým dvěma dcerám. Dominika má svoji matku a manžela.
Být Ivanou, tak k Dominice se vůbec nehlásím.

ella
22. 08. 2022 23:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.