Úkryt Ivany Gottové po smrti Karla Gotta: Luxusní království odhaleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Úkryt Ivany Gottové po smrti Karla Gotta: Luxusní království odhaleno!

Ivana Gottová a její dcery strávily na Leonově panství devět nocí.
Ivana Gottová a její dcery strávily na Leonově panství devět nocí. (Foto ara, Facebook, reprofoto YouTube)

Jak vypadá jedno z nejluxusnějších soukromých sídel u nás? Kde se po smrti Karla Gotta devět dní skrývala jeho vdova i s dcerami? To se teď dozvídáme díky novému videoklipu Jana Bendiga (28) a Michala Davida (62), který se natáčel na rozlehlém panství podnikatele a krále českých kasin Leona Tsoukernika (48) v Chodové Plané na západě Čech.

„Natáčeli jsme u Leona, mého kamaráda. Dovolil mi, abych to řekl,“ komentoval to v pořadu Showtime na Primě David. Ohromná zahrada s heliportem, rozlehlý dům s bazénem napěchovaný luxusními auty a uměleckými předměty. Právě tady se Ivana Gottová (46) a její dcery Charlottka (16) a Nellinka (14) v říjnu 2019 vzpamatovávaly z Karlova odchodu. Za branami panství, které střeží početná ochranka, měly božský klid. Tady se mohly vyplakat mimo zraky veřejnosti, vyjadřovat si vzájemnou podporu a plánovat rozloučení s milovaným manželem a tátou.

Létaly vrtulníkem

Už tehdy deník Aha! věděl, že Leon je dopravil z Prahy na západ Čech svým vrtulníkem. Díky heliportu přistály rovnou na pozemku jeho usedlosti, a byly tak v bezpečí a mimo dohled šokované veřejnosti, která zpěvákův odchod dodnes těžko vstřebává. V říjnovém podzimním počasí pozůstalé po Karlu Gottovi ohromný Leonův bazén asi nevyužívaly, zato mohly obdivovat krásy jeho domu. Podle záběrů z klipu Michala Davida a Jana Bendiga mu dominuje zlatá barva a hlavně neuvěřitelný luxus od kuchyně po toalety – o ložnicích, které jsou ve videu také vidět, ani nemluvě.

Marek Ztracený na poctě pro Gotta: Nemám trému, ale respekt

Video se připravuje ...

Francouzští mistři

„Tady je Renoir, Léger, Picasso...“ říkává Leon hostům, když je provádí po domě a zrovna prochází kolem obrazů francouzských Mistrů. Po Ivaně Gottové a její rodině tyto poklady viděli i David s Bendigem. Stejně tak ohromnou garáž, kde parkují ferrari, lamborghini a další milionové vozy. Některá auta Leon kvůli natáčení klipu přeparkoval i na zahradu.

Velký respekt

Písničku Dávno vím nabídl Davidovi sám Bendig. „Honza mi zavolal, že má písničku, ať si ji poslechnu, že bychom ji spolu zazpívali. Já mám rád, když mě osloví mladí interpreti,“ vysvětlil David. „Já jsem se strašně bál ho oslovit. Já k němu mám obrovský respekt. Je to neuvěřitelný, že to klaplo,“ pochvaluje si Bendig.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marta Kubíková
7. 9. 2022 • 19:13

Vy jste neskutečně hloupá osoba a navíc plná závisti.

Dianthos
7. 9. 2022 • 05:56

A vy víte, nakolik se o něho starala? Měla na to lidi. Ano, dohlížela na chod celé domácnosti, dohlížela na něho. Ale nakolik se osobně starala? Ten dokument o jeho odcházení, který spáchala, hovoří za vše. Málokdo by chtěl být na konci života tak ponižován.
A jestli měla s někým poměr? Starý a nemocný Karel by jí to dopřál.

Dianthos
7. 9. 2022 • 05:52

Právě, že byl příliš starý a svéprávný už tolik nebyl, když všechno nechal své manželce. V podstatě neměl jinou možnost, pokud chtěl dožít v rodinném kruhu se svými malými dcerami.
Možná všechno opravdu chtěl nechat Ivaně, ale možná ne. To se nikdy nedozvíme!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.