Nešťastný záměr fanklubu: Zloba kvůli »zlatu« pro Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nešťastný záměr fanklubu: Zloba kvůli »zlatu« pro Gotta

Karel Gott se Slavíkem
Karel Gott se Slavíkem (Foto: M. Protivanský, P. Macha)

Fanklub Karla Gotta (†80) nechal pro vdovu po Slavíkovi Ivanu Gottovou (46) vyrobit »zlatou« sošku za celovečerní dokumentární film Karel. Ohlasy na tento dar jsou ale rozpačité. „To má být Oscar? Nebo snad zlatý Kája?“ ptají se mnozí.

Fanklub věnoval Gottové tuto sošku už předloni jako poděkování za to, že je velkoryse pozvala na premiéru filmu. „Paní Ivanka mi zavolala a dostali jsme pozvání nejen na film, ale také na raut,“ prozradila deníku Aha! předsedkyně klubu Alena Hájková s tím, že to pro ně byla velká pocta. „Dlouho jsme přemýšleli, co věnovat. Chtěli jsme nějak vyjádřit naši radost a jako poděkování jsme nechali udělat našeho Oscara,“ dodala Hájková na vysvětlenou.

Co bude, pokud Rusko nepustí plyn? Ivana překvapila fanoušky a požár v Chorvatsku

Video se připravuje ...

Soška patří nejen Ivaně, která natáčení povolila a účastnila se ho, ale také režisérce Olze Malířové Špátové (38) za citlivě vyrobený snímek. „Všichni pochopitelně na premiéře být nemohli. Proto jsme si nyní Oscara vypůjčili a ukázali ho na jednom z našich pravidelných setkání všem členům. Kdo nemohl přijet, najde fotky na sociální síti,“ upozornila předsedkyně Fanklubu Karla Gotta. Se zlou se ale potázali. „Je to hrůza!“ zní jeden z komentářů pod fotkami. „Takový danajský dar si Karel, ani Ivana nezaslouží...“ přidává se další. Naštěstí se najde víc těch, kterým se soška líbí.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

Osudové přání

Nápad založit Karlu Gottovi fanklub vnukl Aleně Hájkové těsně před svou smrtí v roce 1973 textař Jiří Štaidl (†30). První schůzka byla o rok později a hostem byl Karel Svoboda (†68). Na první stránku kroniky napsal, že přeje Karlovi, aby mu fanklub fungoval do jeho osmdesátých narozenin. Dnes z té věty mrazí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.