TO JE MAZEC! Nečekané dědictví ex první dámy Havlové po Gottovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

TO JE MAZEC! Nečekané dědictví ex první dámy Havlové po Gottovi

Dagmar Havlová, Karel Gott
Dagmar Havlová, Karel Gott (Foto Aha! - Martin Hykl, Pluska.sk, Instagram, profimedia.cz)

Sedm let působila Aneta Stolzová (40) tak trochu jako ochranný štít Karla Gotta (†80) a po zpěvákově smrti i jeho rodiny. Letos na konci června se rozhodla skončit a věnovat se jiným projektům. Dlouho jí to nevydrželo, nyní je novou pravou rukou Dagmar Havlové (69)!

Po odchodu z Bertramky pracovala Stolzová jako šéfová PR oddělení velkého knižního nakladatelství. Pak ale dostala nabídku, která se neodmítá. Znají se léta „Oslovila mě Dagmar Havlová, zda bych pro ni nechtěla pracovat v marketingu její nadace Vize. Velmi si její nabídky cením a vážím,“ řekla deníku Aha! Stolzová, jež herečku doprovodila na křest knihy Úžasnější za 2 týdny od české výživové a nutriční poradkyně Gabriely Peacockové žijící v Británii. „Aneta je u mě zatím jednou nohou, ale jsem ráda že ji mám. Ve Vizi pracujeme jenom tři a práce na různých projektech je opravdu dost, takže bude i tam pomáhat,“ svěřila Aha! Havlová. 

Havlová běžela z karu za Zagorovou (†75) rovnou na Hrad! Úsměv, růžová róba a adoptivní syn

Video se připravuje ...

Herečka a bývalá první dáma se s radostí zhostila role kmotry knížky. „Udělala jsem to ráda. Tak trochu se téma dotýká i mého životního úkolu a hlavního projektu mé Nadace Vize 97, totiž prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku, kterým se zabývám už pětadvacet let – od doby, kdy mi umřel na tuto chorobu tatínek. Protože právě zdravá výživa může odvrátit toto genetické zatížení zemí, jako jsme my,“ dodala Havlová.

Dagmar Havlová otevřeně o...

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
prochaskanamoste
18. 9. 2022 • 19:39

Nikdo jí nestál u spánku s pistolí. Sama se rozhodla, asi jí Veškrnová sedí. Je to její věc čím se bude živit.

pravlast
16. 9. 2022 • 17:54

To si asi paní Stolzová nezaslouží,po létech práce u-pro Mistra takový pád do morální žumpy?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.