Bývalá první dáma Havlová: ODPORNÉ ZNEUŽÍVÁNÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bývalá první dáma Havlová: ODPORNÉ ZNEUŽÍVÁNÍ

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (instagram.com)

Oblíbená česká herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (69) jde s dobou! Kromě toho, že vypadá naprosto božsky, se angažuje i na sociálních sítích a svoje sledující zahrnuje fotkami a živými vstupy. Teď ale přidala i jedno důrazné varování!

Dagmar Havlová je živoucím důkazem, že věk je jen číslo. S moderními technologiemi nemá vůbec žádný problém a rychle zapadla na scénu influencerů. Svých 112 tisíc sledujících čas od času potěší také videem v Instastories. Nedávno je pozdravila například ve výrazném červeném klobouku z letních toulek po Čechách a připomněla, jak krásný kus světa máme na dosah ruky. 

Ladislav Trojan: Obě první lásky mu utekly do náručí jiných slavných mužů

Video se připravuje ...

Přesto věčně usměvavou a pozitivní energií nabitou herečku trápí jedna věc. Kdosi se na ní chce totiž přiživit. Nedávno se totiž na jejím oficiálním profilu objevilo varování ve znění: „POZOR!!! Další stránka, co něco nabízí. FEJK #fake . Není to má fan stránka. Neznám. Vaše Dagmar Havlová“ a screenshot jakési podvodné stránky, která se za ni vydává. Nutno připomenout, že s krádežemi profilů se setkává více známých osobností. Podvodné firmy je využívají k propagaci svých aktivit, služeb nebo produktů. 

Dagmar Havlová na pohřbu Abrháma (†82): Přišla na poslední chvíli, po projevu hned zmizela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.