Prozradila Dagmar Havlová na Ivanu Gottovou víc, než měla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Prozradila Dagmar Havlová na Ivanu Gottovou víc, než měla?

Ivana Gottová a Dagmar Havlová
Ivana Gottová a Dagmar Havlová (Pavel Machan)

Již delší dobu se spekuluje, zda vdova po Karlu Gottovi (†80) nemá po svém boku nového muže. Světlo na tyto domněnky měla vrhnout oslava Karla Vágnera (80), kde se Ivana Gottová (46) objevovala ve společnosti známého podnikatele.

Že by se dveře Bertramky otevřely pro nového muže? Nedávné narozeninové oslavy Karla Vágnera a Dagmar Havlové (69) by možná mohly posloužit jako nápověda. O oslavě českého hudebního veterána již deník Aha! informoval, nově ale byla Ivana Gottová s podnikatelem Leonem Tsoukernikem viděna i na akci pro podporu ukrajinských obyvatel v Mariánských Lázních, o níž Havlová psala na svém instagramovém profilu.

Dagmar Havlová na oslavě Karla Vágnera: Promluvila o svých vnučkách!

Video se připravuje ...

V den svých narozenin poděkovala svým sledujícím za narozeninová přání prostřednictvím fotografie, na které je zviditelněna spolu se zmíněným podnikatelem a Ivanou Gottovou. „Děkuji Ivaně Gottové za společnost a #Leon Tsoukernik za poskytnutí druhého domova 475 lidem,“ napsala mimo jiné pod fotografii, jak informoval slovenský web Pluska. Rozvířila tak o to více diskusi o tom, že se Ivana Gottová posunula dál a pustila do života nového muže. Zatím však není nic jednoznačné.

Dagmar Havlová o nové roli ve filmu Šťastný nový rok 2: Učila jsem se slovensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.