Bertramka v pohotovosti! Dominika plánuje tajnou misi v ČR | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bertramka v pohotovosti! Dominika plánuje tajnou misi v ČR

Dominika se vrací do Česka! Hrozba pro Ivanu?
Dominika se vrací do Česka! Hrozba pro Ivanu? (Foto Aha! – M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv, M. Hykl, P. Machan)

Už za pár týdnů Dominika Gottová (48) opět vystoupí z letadla na pražském letišti. Proč znovu opouští svůj finský domov a manžela Tima? 

Že by Dominika přijela do Česka řešit již dávno vyřešené dědictví po slavném otci a zlobit tím Ivanu Gottovou (46)? Nikoliv! Podle magazínu Sedmička dostala naše průšvihářka novou pracovní nabídku související s jejím slavným tatínkem.

 

Dominika před zhroucením poslala Ivaně vzkaz! A Zemanová pracuje, aby si vydělala na školu

Video se připravuje ...

A současně se chystá navštívit maminku Antonii Zacpalovou v domově pro seniory v pražských Vysočanech. „Těším se na to moc," svěřila se Dominika SEDMIČCE s tím, že během chystaného pobytu už ale nehodlá být tolik na očích veřejnosti a médií, jak se to dělo doposud. Takže paruka a velké černé brýle?

 

Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
19. 4. 2022 • 13:10

Rozteklou matronu si představuji jinak. Ivana to rozhodně neni a jak vypadáte vy nevím, ale je to vaše věc. Každý holt jsme nějaký. Jestli Gott byl chytrý je už jedno, ale dokázal se prosadit i když přejel hranice našeho malého státečku.

-bello-
18. 4. 2022 • 19:28

jity
----

nevypadám, jak rozteklá matrona Ivana a o staré dědy jsem nikdy zájem neměla.Ani o jejich účty.

Jestli máte ožraly v své blízkosti a ti zplodili normální děti, pak s chlastem je to na matce .Otec až tak v tom roli nehraje, ale oba předali gen závislosti, pokud je to , jak píšete.
Jenže já nepsala o pití, já psala o IQ generickém materiálu Gotta, + těch třech jeho héter, kdy z 80 % se dědí, zbytek je výchova. Psala jsem " nikterak chytrý Gott "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.