Přijde o miliony? Chyba, která Gottovou může přijít draho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přijde o miliony? Chyba, která Gottovou může přijít draho

Co zbyde z milionů  po Mistrovi?
Co zbyde z milionů po Mistrovi? (Foto: D. Kundrát, archiv)

Ačkoli dostala nejstarší dcera Karla Gotta (†80) dost na to, aby začala nový život, už je zase bez koruny. Do práce se jí moc nechce, obzvlášť, když má šanci ještě otočit karty a ukrojit něco z dědictví, které je určeno vdově Ivaně a jejím dcerám. 

Dohoda zněla jasně. Obě z nemanželských dcer Karla Gotta dostanou po šesti milionech s tím, že se vzdají dědictví, to tak připadne jen Ivaně Gottové (46) a jejím dcerám Charlotte Elle a Nelly Sofii. Jenže má to háček. Dominika Gottová (48) stále nemá dost a chce prokázat, že v době dohody brala tolik léků, že nebyla způsobilá k tomu dohodu podepsat.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

Do karet jí aktuálně nahrává to, že dědické řízení stále ještě není uzavřeno, důvodem jsou nesrovnalosti ve smlouvě. Zda bude stačit lékařská zpráva z Finska a dobrý právník, je otázkou. Názory se různí... Ivana Gottová si na klid tak bude muset ještě chvíli počkat. Dominika jí vyhlásila válku a pro svoje vítězství si půjde klidně i přes mrtvoly. 

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zombie_1
19. 6. 2022 • 08:16

Jen ať to Dominika vyhraje, na stejný díl dědictví mají všechny jeho děti nárok. A Ivaně ať ty peníze každou noc straší. Karma je zdarma. A ona si jí najde.

-bello-
15. 4. 2022 • 11:48

levandulova
---------------
tohle taky nechápu, jak zblbnul.Anebo byl hamižnej.Vím, jak se urputně soudil, že Dominika není jeho a vím, že nakonec před soudem vyčůraně žádal, že dá matce Dominiky 1 mil. Kč s tím, že nikdy po něm už nic chtít nebude.
To bylo, když vyšly najevo genetické zkoušky,Milion byl tehdy hodně peněz, ale ví se, že inflací apod. se znehodnotí a že nelze sekat děti za pochodu a pak je a jejich matky takto odbýt.
Jeho majetek byl v době smrti se vším okolo 1 miliardy a navyšuje se dál .Jeho žena Ivana není chytrá, ale na prachy je enormně hbitě uvažující.
Nelze argumentovat tím co už dětem dal před tím, protože do Ivany a svých 2 pozdějších holek nacpal majlant. I na vzdělání, které jim platil a kde se vložená investice nevyplatila, a to ani do Ivany, kde jí zaplatil aspoň na UJAK Bc., protože tam už nesmí prodávat VŠ tittl od Mgr. a dál.
Byl divný, ke stáru si hrál na slušňáka .Ivanu cpal a vystrkoval kam se dalo, přitom věděl, že není ani komentátorka, ani herečka, ano zpěvačka, ani vypravěčka pohádek.´Všude z ní šíleli , ale nikdo neřekl " my ji nechceme "

levandulova
10. 4. 2022 • 00:14

Tohle stejne nepochopim, on byl jednim z nejzazobanejsich lidi u nas, jeho majetek musel byt opravdu obrovsky a da svym dceram jen po 6 milionech. Mel by se stydet. Vsecko nacpe do chrtanu nenazrane Ivane.

picoda
7. 4. 2022 • 07:49

hanainge
7. 4. 2022 • 01:18

Výše uvedený článek je nesmysl, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Hans Berner, který je věrný přítel Karla Gotta, řekl pravdu, že Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou! Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma, která vždycky chce pracovat. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.