Drsná slova kritika ke Gottové: Jedním slovem s*ačka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsná slova kritika ke Gottové: Jedním slovem s*ačka!

Dominika Gottová a hudební kritik Josef Vlček
Dominika Gottová a hudební kritik Josef Vlček (archiv Blesku)

Wow, ten se s ní nepáral! Rozhlasový dramaturg Josef Vlček se vyjádřil k písni Gabriela Grillottiho (62) a Dominiky Gottové (48) a servítky si rozhodně nebral. To si za rámeček asi nedají!

„Dominika má na svůj věk zajímavý, ale trochu starý hlas. Jako interpretka je ale nic moc. Člověk má pocit, že to čte rovnou z papíru. Skladba připomíná francouzské šansony z 50. let. Čili je sto let za opicemi! V populární hudbě neexistuje pojem kýč, ale pojem s*ačka. Ano, to platí i o klipu,“ nešetřil je podle Blesku Vlček. A co Dominika? Ta na tom není o moc lépe! „Ta patří do hvězdné pěchoty,“ setřel na závěr ještě Gottovu dceru. 

Gottová šla s kůží na trh

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
30. 3. 2022 • 10:23

AliAlice : Dovolili jste si napsat nejen svúj názor. Také jste mě stihli obeznámit se svou žádostí, abych „nefilozofovala a nerozebírala kolem tohoto braku“.., jak ste dané dílo nazvala. To vy jste se do mně prvá pustila, já jenom na vás reaguju..Vážená, váš názor na videoklip mi je lhostejný. Ale aby jste vy odkazovala mně, k čemu nemám diskutovat – tak to jste trošku vedle.. Proto jsem vám odepsala. Nedivím se, že sympatizujete s hulvátskou kritikou díla, když čtu, jak se vyjadřujete zde vy. Prostor na diskutování neberu vám ani jiným, nezavádějte zase. A komentovat si budu, co já uznám za vhodné - ne vy..

AliAlice
28. 3. 2022 • 19:07

lekno­...o­sobo,­nevím­,jes­tli jste žena ,nebo muž.Ale jak je vidět, tak vy máte připomínky k mé osobě,protože já když si dovolím napsat svůj názor,tak hned prskáte.Co to pořát melete,jak ten pan dramaturg /podle vás hulvát / ohodnotil tento brak...vám se to veledílo líbí,tak to nekomentujte prosím,ale nechejte prostor druhým,aby se mohli vyjádřit podle svého...

lekno
27. 3. 2022 • 20:45

AliAlice : Když dle vás je vulgární vyjádření k hudebnímu dílu od tzv. „odborníka“ ta správná odborní kritika – to mluví cosi taky o vaší osobnosti.. Myslím, že dotyčný pán púsobí teď spíše jako odborník na hulvátství, méně už na hudbu.
A nechte laskavě na mne, k čemu a jak si budu zde filozofovat, nebo něco rozebírat. Jestli si videoklip někdy zakoupím – taky moje věc.

AliAlice
27. 3. 2022 • 19:35

hanainge...že vás osobo pořád baví ty vaše kecy...to už není ani k smíchu !!! Na jak dlouho máte dnes vycházku ???

AliAlice
27. 3. 2022 • 19:29

lekno...přestaňte to prosím rozebírat,a filozofovat kolem tohoto braku,pan Vlček to správně pojmenoval,a vy si můžete toto ,,dílo " jistě zakoupit jako projev obdivu...ale pozor,ať vám to nevyprodají.A pani Dominika teď může nastoupit k tomu svému mecenášovi prodávat ty sýry se jménem otce ...toho by to jistě potěšilo ... no co,kšeft je kšeft..a hlavně že to hodí nějaký obolus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.