Gottová si zahrává s ohněm! NOUZE VĚTŠÍ NEŽ STRACH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová si zahrává s ohněm! NOUZE VĚTŠÍ NEŽ STRACH

Duben 2022: Dominika Gottová se vrátila do Prahy a zašla na pivo s kamarádkou.
Duben 2022: Dominika Gottová se vrátila do Prahy a zašla na pivo s kamarádkou. (facebook: Dominika Gottová)

Osmačtyřicetiletá Gottová nedávno skončila ve finské nemocnici. Tam je ovšem péče drahá a tak nesolventní Slavíkovu dceru pouze nadopovali léky. Není proto divu, že hned jak Dominice otrnulo, přiletěla kvůli kšeftům do Česka. Neuvěřitelně riskuje, ale každá koruna dobrá!

„Budu tady necelý týden. Měla bych se tu zdržet přibližně pět dní. Moc se těším na maminku, kámoše, českou kuchyni, krásné centrum města a opravdu teplé jaro, jak má být,” okomentovala důvody návštěvy rodné hroudy Dominika Gottová v eXtra.cz. Žádná dovolenková selanka to ve skutečnosti ale nebude, ve hře je totiž daleko víc!

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Hlavním důvodem příletu do Prahy je předvším možnost další práce a tudíž výdělku! Domča se uvidí především se svým sponzorem Gabrielem Grillottim (62), s nímž v lednu vydala píseň Pro tebe. A chystá něco také s bývalým ex Lucie Vondráčkové Petrem Vojnarem (46):

„Dominiku jsem vyzvedl na letišti, něco spolu totiž pečeme. Má to návaznost na náš předchozí počin, ale zatím o tom nebudu mluvit, protože to ještě není hotové. Až bude o čem mluvit, rád k tomu povím víc," prozradil Petr webu ŽivotvČesku.cz. „Snad to všechno zvládnu,“ modlí se teď úpěnlivě Gottová, nad níž visí návrat nedoléčených agonizujících bolestí zad jako Damoklův meč. 

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hanainge
30. 4. 2022 • 10:48

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou o Dominice Gottové: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá, pilná i jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. Dále je fakt, že Dominika Gottová neparazituje!!! Dominika Gottová může si dát klidně skleničku vína nebo pít pivečko, to se netýká lidi vůbec nic!!!

neznalek88
28. 4. 2022 • 10:40

Už aby se uchlastala, ropucha jedna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.