Charlotte Ella Gottová slavila! Dárek od táty Karla (†80) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Charlotte Ella Gottová slavila! Dárek od táty Karla (†80)

Karel Gott s dcerou Charlotte Ellou
Karel Gott s dcerou Charlotte Ellou (Foto Karel Gott Agency, Supraphon, archiv)

Krásná dcerka Mistra Karla Gotta oslavila sladkých 16 let a už teď je jasné, že se maximálně potatila. To je nejen slyšet, neb zdědila pěvecký talent, ale i nádhernou barvu hlasu, ale i vidět! Podoba se zkrátka nezapře. Nejkrásnější dárek, který ale dostala, má však už léta otištěný v občance. 

Karel Gott jí totiž vybral vskutku nádherné jméno, ke kterému se pojí i velmi silný příběh. „Shodli jsme se s Ivankou na tom, že pohlaví miminka si necháme jako překvapení. Během těhotenství si ale přece jen budoucí maminka přála vědět, jak má miminko v bříšku oslovovat. Tak jsme si to jednou na ultrazvuku nechali od pana docenta Krofty říct,“ popsal Gott v knize Má cesta za štěstím.

Trojnásobný otec Václav "Noid" Bárta: Vidí rozdíly ve svých dětech?

Video se připravuje ...

Když se pak dozvěděli, že čekají děvčátko, začal se Gott zamýšlet nad podobou jména. Kromě toho, že chtěl, aby bylo jméno snadno zapamatovalené a dobře vyslovitelné i v zahraničí, v něm zanechal významnou část sebe. „Charlotte Ella, líbila se nám zdvojená “tt„ a “ll„. Charlotte jako Karla po mně a Ella po mé jazzové bohyni Elle Fitzgerald,“ vysvětlil také v kapitolách, které celé věnoval svým dcerám. 

Gott se netajil tím, že byl pyšný na pěvecký talent své dcery, do budoucna jí však pěveckou kariéru nepředpovídal. „Musíš přemýšlet, čím se budeš živit,“ říká jí například ve snímku Karel. „Zpěvačkou a herečkou,“ měla jasnou odpověď Charlotta. „Já bych byl radši, kdybys byla primářkou. Zpěvačka, to už není povolání budoucnosti, Charlottko. Všechno už bylo odzpívané. Lidé se dorozumívají přes internet a všechno si stáhnou,“ radil táta Charlotte poslední měsíce svého života. 

Gott ve svém snímku Karel ukázal soukromí

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.