Nezaměstnaná Gottová chtěla miliony, ale... Měsíčně má 39 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nezaměstnaná Gottová chtěla miliony, ale... Měsíčně má 39 tisíc!

Karel Gott, Dominika Gottová
Karel Gott, Dominika Gottová (Blesk)

Velká slova a gesta jsou ta tam. Původně se Dominika Gottová (49) připravovala na úder a chtěla napadnout dědictví po svém otci Karlu Gottovi (†80). Konečné rozhodnutí soudu o milionech rozzuřilo Gottovu nejstarší dceru ještě více a chtěla okamžitě jednat. Nakonec boj o majetek překvapivě vzdala…

Peníze jsou u Dominiky Gottové nekonečným tématem, jenomže jak se zdá, život ve Finsku se dceři legendárního českého zpěváka poměrně vyplácí, třebaže zatím nenašla stálé zaměstnání. „Pořád někde utrácí, ale práci pořád nemá,“ prozradil zdroj z okolí Dominiky webu Expres.cz. O peníze se Dominika začala zajímat v momentě, kdy si myslela, že se dědické řízení týká i její mladší sestry Lucie. To ji pobouřilo.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

„Dominika si myslela, že v dědickém řízení je zahrnuta její mladší sestra Lucie, která stejně jako ona před lety podepsala smlouvu o narovnání a dostala od otce šest milionů korun. Z toho důvodu si přišla Dominika podvedená. Nechápala, proč by měla Lucie dědit a ona ne. Od svých právníků se ale nedávno dozvěděla, že to byla mylná informace a v dědickém řízení Lucie nefiguruje,“ pokračoval důvěryhodný zdroj.

Svá původní slova v činy nakonec neproměnila a otcovy miliony nechala být. „Rozhodla jsem se, že už to nebudu řešit! Kdo se chtěl napakovat, se napakoval. Myslím, že by se táta divil,“ objasnila své nečekané rozhodnutí Dominika, která však údajně nestrádá. „Může si dovolit utrácet za drahá jídla a podobně, protože každý měsíc dostává státní podporu zhruba 1600 eur a na byt jí z velké části přispívá město. Na zábavu jí tedy zbude hodně peněz,“ dodal v rozhovoru pro Expres nejmenovaný zdroj.

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
30. 9. 2022 • 13:31

Mě je jí líto, kdyby nebyla "Gottová", tak řádně pracuje, má rodinu, děti...vedle rozmazlujícího otce chytla manýry VIP a nikdo jí k tomu neřekl, že to je díky otci a že by měla myslet na zadní kolečka..Pak jí zařízla Ivana a pak Gott už jen poslouchal...a Dominika šla z kola ven, protože už se chovala jako vyžírka....

E M
30. 9. 2022 • 12:32

Nejlepší nereagovat, pak snad aha dostane rozum a přestane ji furt nastrkovat je spousty jiných věcí co je třeba zveřejnit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.