Jen co za ní přijel, sbalila se a... Co se děje u Rolins a Nedvěda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Jen co za ní přijel, sbalila se a... Co se děje u Rolins a Nedvěda?

Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Instagram)

Dara se nezastaví. Jednou nohou je tady, druhou u své velké lásky v Turíně. Kufry snad už ani nevybalujte. „Tím, že mám přítele, který žije v Itálii, tak musíme být stále připraveni na momentální přesuny,“ říká smířeně. 

 „Zrovna dneska přijel Pavel za námi. My máme v plánu se za pár dní přesunout za ním," svěřila se Dara Super na otvíračce terapeutického hřiště pro dětské pacienty v nemocnici v Motole. Být neustále ve střehu ale Daře, zdá se, nevadí. „Žena by měla být nonstop v pohybu. Neustále něco dělat pro sebe a své blízké. Když je člověk šťastný uvnitř, tak dělá šťastné lidi kolem," tvrdí. 

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video se připravuje ...

Od pendlování mezi Prahou a Turínem si nyní Rolins (49) i Nedvěd (49) odpočinou. Chystají se totiž k moři. „Určitě vyrazíme na neutrální půdu. Tím, že má Laura letní prázdniny a škola zavelí, že je volno, tak toho musíme využít," přiblížila plány. 

Do těch se musí vejít ještě všechny Dařiny projekty. A těch rozhodně není málo. Kromě toho, že má diář nabitý vystoupeními, má v plánu natočit nové CD a chystá i svoji módní kolekci pod brandem Vermi. 

Změna finále Stardance, promyšlený tah ČT? A Rolins o vztahu s Nedvědem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.