KOTEK MÁ JASNO! Drsný rozdíl mezi herci z ČR a Slovenska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

KOTEK MÁ JASNO! Drsný rozdíl mezi herci z ČR a Slovenska

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka.
Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka. (FTV Prima)

Před dvěma roky Vojta Kotek (34) shodil skoro dvacet kilogramů a vysekanou figuru okamžitě zúročil před kamerou. Aktuálně už má herec ovšem nějaká ta kila zase nahoře, a tak je rozhodnut začít opět sekat latinu. Zmínil přitom příklad slovenských kolegů.

„Rád bych se zase dostal do formy, což se pojí s cvičením a dietou. Myslím, že první měsíce nového roku jsou k tomu naprosto ideální, protože kdyby se člověk do něčeho takového pustil dřív, ochudil by se o spoustu radostí, zvlášť o Vánocích," odhalil své plány pro letošní rok Vojta Kotek v Deníku.cz.

Einstein: Vojtěch Kotek do toho skočí po hlavě

Video se připravuje ...

„Nejde o to, že bych byl narcis, ale kamera přidává kila. Takže když jich s sebou člověk normálně vláčí pár navíc, je pak na obraze takový zbytečně velký… To moc dobře vědí třeba slovenští herci, na které je ve většině případů radost pohledět, jsou hezky vysvalení. My Češi na nějakou péči o sebe spíš dlabeme, což je mi v něčem sympatické, ale na druhou stranu si uvědomuju, že nemít nadváhu a zdravě jíst plus cvičit je skvělé," vyjádřil obdiv k zahraničním kolegům herec.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nika70
23. 2. 2022 • 19:15

Slováci mají tolik pěkných herců čtyřicátníků (Maštalír, Koleník...) a u nás téměř žádný, který by se dal nazvat sexy chlapem (vyjma Standy Majera).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.