Známá zpěvačka o Bohdalové: Slova bodají jak nůž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Známá zpěvačka o Bohdalové: Její slova bodají jak nůž

Šibalsky pomrkává, ale umí pálit i ostrými
Šibalsky pomrkává, ale umí pálit i ostrými (Marek Pátek)

Zpěvačka Jitka Zelenková se rozpovídala o Jiřince Bohdalové. Upřímnost se cení, to ano. Ovšem... někdy by rozplakala i drsného dřevorubce.

Jestli má někdo z českých hvězd patent na upřímnost, není to nikdo jiný, než miláček národa Jiřinka. Její nejvýraznější charakterový znak nese ostatně i název nové knihy Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová (90)„Kdyby taková nebyla, spousta věcí by jí třeba nevyšla. Trvá si na svých představách a myslím si, že to je správně,“ vyvsvětluje v knize její přítelkyně Jitka Zelenková (71)

Herečka Jiřina Bohdalová v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...

Zavzpomínala také na úsměvnou příhodu z šatny: „Já se malovala, Jiřina něco řekla a já jí nerozuměla. Tak držím v ruce řasenku a říkám: ‚Co, co?‘ A ona: ‚Hovno. Říká se prosím.‘ A mně málem ta řasenka vypadla z ruky."

Upřímnost Jiřiny je sice pro mnohé silné kafe, ale ti, co jí znají, už se s tím naučili pracovat. I Zelenková přiznala, že s tím měla zpočátku trable.  „Kolikrát jsem jí říkala: ‚Jiřino, proč jsi taková? Vždyť já jsem tvůj blízký člověk.‘ A ona: ‚Ale prosím tě, vždyť já tě miluju,‘ popisuje v knize.

To, že slova maminky někdy opravdu bodají jako nůž potvrdila i herečka Simona Stašová (66). A doma podle ní Bohdalka klidně ještě přitvrdí. Jiřina je totiž taková zvlášť na ty, na kterých jí záleží nejvíce. Zvláštní druh náklonnosti, pravda, nicméně na tom, že má Jiřinka obrovské srdce otevřené dokořán, se nic nemění. 

Jiřina Bohdalová je hereckou rekordmankou: Hraju už 86 let! Kdo za to může?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.