Bohdalová upustila páru: JSTE MAGOŘI A BLBCI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bohdalová upustila páru: JSTE MAGOŘI A BLBCI

Jiřina Bohdalová běsní
Jiřina Bohdalová běsní ( David Kundrát )

Miláček národa, Jiřina Bohdalová (90), se teda pořádně rozčílila. Tohle moderátor Reflexu opravdu dělat neměl!

Vypadalo to na příjemné povídání o životě, oslavách životního jubilea a současném světě, to by ale moderátor pořadu Prostor X nesměl uhodit hřebíček na hlavičku.

To lítaly hromy, blesky a Jiřinka ukázala, že se umí pořádně rozparádit, zvlášť pokud jde o třetí pohlaví. „Svět je nemocný a naše malá zemička taky. Když máme několik pohlaví, když máme Me Too, když máme, já nevím co… Vždyť je to příšerné, vždyť je to proti zdravému rozumu,“ ohnila v rozhovoru a moderátora téměř nepustila ke slovu, dokonce ho vyzvala, aby jí ukázal pohlaví své. 

Herečka Jiřina Bohdalová v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...

„Ježiš, já nevím, kde ta další pohlaví mám, jestli v podpaží, nebo jestli mi je tatínek zapomněl udělat… Vždyť ti lidé mluví blbosti," nedokázala udržet emoce na uzdě. Svoje běsnění korunovala výrokem, že nebinární lidé jsou magoři a blbci a ještě navíc prosti práva si dělat co chtějí. „Ať si to myslí pro sebe, ale ať to nevykřikují, tyhle pitomosti. Nemají co dělat, daří se jim moc dobře, za nic! Tohle by se mělo změnit.“ 

Za nesmrtelnou tetu se postavili na sociálních sítích i čtenáři Aha! „Řekla pravdu, je to z rozežranosti, „To je názor, kterému rozumím", „Jiřka si nikdy nebrala servítky", „Přesně řečeno", „Má recht!", slézaly se pod video komentáře, jak vosy na med. 

Video si můžete pustit na facebookovém profilu Aha!

Živijó s rodinou a Donutilem: Půlnoc devadesátnice Bohdalové

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.