Bohdalová mluvila s Kňažkem: DOPLATÍME NA TO VŠICHNI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bohdalová mluvila s Kňažkem: DOPLATÍME NA TO VŠICHNI

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (David Malík)

Na prahu devadesátky vypadá herečka stále neuvěřitelně vitálně. Jako realistka, která si opravdu něco odžila, si už ovšem žádné iluze nedělá. Přesto legendu hodně mrzí přístup některých lidi k současné pandemii.

„Vím už, co je covid za nemoc, díky dceři, která ji prodělala. Přestože měla, jak se říká, lehký průběh, vím, jak to s ní zamávalo, jak dlouho se z té zákeřné nemoci dostávala, jak dlouho nebyla schopná nic dělat. Už je jí taky šedesát pět let, takže ten lehčí průběh znamenal, že nemusela do nemocnice. Zvládla to doma v izolaci," prozradila Jiřina Bohdalová na webu Novinky.cz.

Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého

Video se připravuje ...

„Takové štěstí neměl můj kolega Milan Kňažko, který strávil drahný čas v nemocnici a dodnes není úplně v pořádku. A to není kluk, který by si kdy na něco stěžoval. Mluvila jsem s ním a pochopila jsem, že člověk musí být pokorný a zodpovědný nejen sám k sobě, ale především k těm druhým. Pokud se k tomu budeme stavět politicky, půlka národa bude brát porušování protiepidemických opatření jako protest proti vládě, se kterou nesouhlasí. A doplatíme na to všichni," varuje rozmrzele herečka.

Potlesk ve stoje pro Bohdalovou s Kňažkem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.