Herec Petr Nárožný (83): PODRUHÉ JSEM SE NARODIL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Herec Petr Nárožný (83): PODRUHÉ JSEM SE NARODIL!

Nárožného čeká premiéra komedie Milionový údržbář.
Nárožného čeká premiéra komedie Milionový údržbář. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Tonda Tran, ara)

Když se po 41 letech loučil s Činoherním klubem, bral to jako svou divadelní smrt. Petr Nárožný (83) si myslel, že už se nikdy nepostaví na prkna, jež znamenají svět. Teď ho ale čeká premiéra v divadle, které vlastní Lucie Bílá (55). „Až ji odehraju, podruhé se narodím!“ přiznal Aha! herecký bard.

Nejraději by byl, kdyby se premiéra komedie Milionový údržbář odehrála už zítra. Leč divadla ještě nehrají a on rozhodně optimista není. „Stojím nohama na zemi. Divadla určitě otevřou jako poslední. Dřív než v říjnu to podle mého nebude. Možná nám milostivě dovolí v létě pár představení pod širým nebem,“ konstatoval Nárožný.

Nicméně už samo zkoušení v nově zrekonstruovaném divadle Ta Fantastika, které se přejmenovalo na Divadlo Lucie Bílé, mu vlilo krev do žil. „Nebudu tam hrát jen Milionového údržbáře, ale spoustu dalších věcí. Určitě třeba se Simonou Stašovou Posledního ze žhavých milenců,“ prozradil herec.

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy

Video se připravuje ...

Jeho slova potvrdil Václav Hanzlíček z divadelní agentury Harlekýn, která ho zastupuje. „U Lucky Bílé najde pan Nárožný svůj druhý, nebo možná první domov. V nové komedii hraje bezdomovce, který vyfasuje montérky a stane se z něho údržbář. A protože je nádherný detailista, tak už teď usilovně přemýšlí, co si do jaké kapsy dá,“ prozradil Aha! Hanzlíček.

Dohazovačka Stašová

Bílá se dohodla, že činohru bude v jejím divadle koordinovat Simona Stašová (66). „Bude takzvanou dohazovačkou her a herců,“ prozradil Hanzlíček, který novému divadlu drží moc pěsti. „Může to mít velký úspěch. Vrátí se tam s Lucií i muzikál a ve finále i černé divadlo,“ dodal.

Lucie Bílá po vyléčení z covidu-19: Každému přeju, aby to prožil jako já

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.