Zpověď Jiřiny Bohdalové (90) o mužích: Mám několik chlapů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zpověď Jiřiny Bohdalové (90): Mám několik chlapů!

S Jiřím Strachem momentálně Bohdalová spolupracuje.
S Jiřím Strachem momentálně Bohdalová spolupracuje. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Kamkoli vejde, všichni upřou zrak jen na ni! Mužské osazenstvo spěchá s komplimenty a kamarádi s polibky. A letošní jubilantka Jiřina Bohdalová (90) je okamžitě ve svém živlu. „Mám několik chlapů,“ přiznala Aha! herečka. 

Do společnosti ji pravidelně doprovází dlouholetý partner, slovenský miliardář Ľubomír Focko (63). „S Lubošem nám to tak dlouho funguje, protože i ve vztahu musí mít člověk talent na kamarádství. Pak je to vyhráno a já myslím, že ho mám,“ prozradila Aha! sama Bohdalová.

Herečka Jiřina Bohdalová v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...

Focko jí dělal společnost i na charitativním golfovém odpoledni. Jako pravý gentleman plnil vše, co své Jiřince na očích viděl. Musel se o ni ale dělit s dalšími čtyřmi muži – fotbalovým internacionálem Antonínem Panenkou (72), hercem Martinem Dejdarem (56), zpěvákem Matějem Ruppertem (43) a režisérem Jiřím Strachem (47). Chyběl jen její dvorní režisér a scenárista Zdeněk Zelenka (66).

V převážně mužské společnosti herečka viditelně omládla. Neustále se s někým objímala a smála se na celé kolo. „Já si to užívám, to já ráda. S muži mám takový příjemně kamarádský vztah... Jaký už dneska taky jiný!“ řekla Aha! rozjařená Bohdalová.

Nejdéle hrající herečka

Je oficiálně nejdéle hrající herečkou v Česku! Před kamerou stanula poprvé už jako čtyřletá v němém filmu Pižla a Žižla. Od té doby hrála ve 224 snímcích. Zatím naposledy letos ve filmu Vánoční příběh. Tím ale její 86letá kariéra nekončí. „Těším se na další natáčení,“ řekla Aha! Bohdalová, kterou nyní zapsali do knihy rekordů.

Jiřina Bohdalová rekordmanka v herectví

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.