Šokující strategie Bohdalové! Pravý důvod, proč řve na kolegy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šokující strategie Bohdalové! Pravý důvod, proč řve na kolegy

Jiřina Bohdalová a Jiří Strach
Jiřina Bohdalová a Jiří Strach (Machan, Pátek)

Národem milovaná »Bohdalka« neztrácí elán ani v devadesátce. A jak sama přiznává, někdy umí být možná rázná až trochu moc. Proč to tak je, prozradila na tiskové konferenci České televize.

O herečce je známé, že se nebojí vyjádřit svůj názor a že když u ní něco neprojde na první dobrou, většinou to bývá propadák. S režisérem Jiřím Strachem ale spolupracuje už poněkolikáté, aktuálně o ní točí dokument. Proto dle magazínu Sedmička na tiskové konferenci ČT, která se tohoto projektu týkala, padl i dotaz, kdo koho v jejich případě skutečně režíruje. „Já si dovolím tvrdit, že všechny projekty, které jsme spolu dělali, jsem režíroval já. Jiřina… Ono to tak může působit, že všechno režíruje a diriguje, ale není to pravda. Když přijde na plac, je velmi pokorná a ví, proč tam toho režiséra má. A to je její obrovská profesní přednost,“ řekl na její adresu Strach.

Prostor X: Rozhovor s Jiřinou Bohdalovou

Video se připravuje ...

Herecká legenda si ale k tomu pochopitelně také řekla své. „Víte, já jsem taková, že vejdu, všechny seřvu, aby byl rozdíl. Protože když vejdu normálně, tak ne, že by mě přehlédli, to ne, ale je to takové normální, takže všechny seřvu a pak jsem milá. Ten rozdíl oni pak berou a cení si toho. Tak to mám celoživotně,“ prozradila na sebe s humorem sobě vlastním Jiřina Bohdalová.

Živijó s rodinou a Donutilem: Půlnoc devadesátnice Bohdalové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.