Velký smutek Jiřiny Bohdalové: S takovou zradou nepočítala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velký smutek Jiřiny Bohdalové: S takovou zradou nepočítala!

Jiřina narozeniny neoslaví tak, jak si přála.
Jiřina narozeniny neoslaví tak, jak si přála. (Tonda Tran)

Legenda českého stříbrného plátna oslaví v květnu už neuvěřitelnou devadesátku! Jenže ačkoliv měla Jiřina Bohdalová v souvislosti s tímto životním jubileem velké plány, máloco se povedlo přetavit do reality.

Jedním z projektů, které se měly uskutečnit, byl totiž i film, jenž měl režírovat Zdeněk Zelenka (66), jak píše magazín Sedmička. Spolu s Bohdalkou si ve snímku měli zahrát i herci František Němec a Viktor Preiss. Jenže i když scénář prý konkrétní obrysy má, realizace je bohužel zatím v nedohlednu. „Celé se to zdrželo kvůli muzikálu Láska nebeská, který jsem musel udělat. Tak jsme to odsunuli. Scénář je dopsaný, ale co s tím bude, nevíme. Uvidíme. V této chvíli se začíná jednat o tom, jak to vymyslet. S velkomuzikálem se to nedá dělat zároveň,“ vysvětlil Sedmičce Zdeněk Zelenka.

Přiznání Jiřiny Bohdalové těsně před 90

Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová se prozatím nedočkala ani natáčení plánovaného dokumentu pod taktovkou Jiřího Stracha. A tak ikoně českého filmu nezbývá než čekat, jestli pandemie ustoupí a připravované projekty se přece jen rozběhnou. Každopádně se to ale už do jejích devadesátin, které oslaví v květnu, nestíhá. 

Zdeněk Zelenka o Bohdalové (90): Jak to bylo s Nesmrtelnou tetou a dalšími společnými hity?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.