Jubilantka Jiřina Bohdalová (90): Na hostinu pozvala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jubilantka Bohdalová (90): Na hostinu pozvala...

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Martin Přibyl)

Den před svými 90. narozeninami vyrazila Jiřina Bohdalová (90) na velký nákup. Stále vitální herečka tahala z auta jednu narvanou taškou za druhou a nevšimla si, že jí vypadl na ulici papírový sáček se zbytky jídla. A tak se podělila o kus »žvance« i se strakou.

Jiřinka v autě nejspíše posvačila, a když vystupovala obtěžkána taškami s nákupem, nevšimla si, že o něco přišla. Zpovzdálí to ale pozorovala straka obecná, která je kromě pověsti ptáka-zloděje známá svou oblibou v různých odpadcích. Počkala si, až herečka vejde do domu, a bleskurychle přilétla k pytlíku a pochutnávala si na obsahu. Byla tak možná prvním hostem, kterého oslavenkyně v rámci včerejšího velkého životního jubilea nakrmila.

Bouček, Prachař a další oblékli skafandry a nazpívali pro „Bohdalku“ píseň k devadesátinám!

Video se připravuje ...

Gratuloval i principál Hrušínský

Na narozeninový den se dveře u jejího domu netrhly. S gratulacemi přijížděli kamarádi i fanoušci. „Děkuju za krásný růže, já se právě líčím a jedu ke kadeřníkovi a pak mám rodinnou oslavu,“ řekla elegánovi, který za ní přijel hned ráno. Mezi gratulanty byl i Jan Hrušínský (65). „Nechali jsme paní Bohdalové udělat na míru speciální sadu kuchyňských prkének v jejích oblíbených barvách,“ prozradil Aha! principál Divadla Na Jezerce.

Další klip pro Bohdalovou! Natočil ho Petr Janda s Jiřininou rodinou a davem VIP

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
5. 5. 2021 • 18:15

Všem ne stará nulo mbmb. Mluv jenom za sebe a svůj mizerný zivot

mbmb
5. 5. 2021 • 05:46

Rozporuplna osoba, herecka prvoplanoveho plytkeho humoru s nekolika velmi povedenyma scenkami prevazne se Sipem ktery vypada jako jeji vrstevnik.Velmi zajimava i v roli tramvajacky a jinak .Podobne i Petr Novotny se nacpal drze vsude ,az se zprotivil.Bohuzel vsem

mord
4. 5. 2021 • 19:30

A bulvární pakaz ležela celý den u domu v příkopě. Doufám, že v psích lejnech

vampouch
4. 5. 2021 • 14:05

Ta musela ráno koukat když zjistila že tentokrát ty chlebíčky a dorty sebrala sama sobě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.