ŠOK Jitky Zelenkové: Takhle zostra se do ní obula Bohdalka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

ŠOK Jitky Zelenkové: Takhle zostra se do ní obula Bohdalka!

Jitka Zelenková sdílela celou řadu společných fotografií s Jiřinou Bohdalovou
Jitka Zelenková sdílela celou řadu společných fotografií s Jiřinou Bohdalovou (Facebook)

Jedním z hlavních atributů herečky Jiřiny Bohdalové (90) je určitě upřímnost. A ta mnohdy bolí. Své o tom ví i zpěvačka Jitka Zelenková (71), která do knihy Vždy upřímná Jiřina Bohdalová přispěla i svými zážitky s legendární herečkou, jež pro ostrá slova mnohdy nešla daleko.

Co řekne Bohdalka, to zkrátka platí. V showbyznysu by s ní šel do sporu málokdo. Leccos si za život zažila, a tak se její slova neberou na lehkou váhu. Toho si je vědoma i Jitka Zelenková, která byla herečkou několikrát konfrontována a servítky si u toho rozhodně nebrala. Co o ní v knize prozradila?

„Jen takový střípek, který mě teď napadl. Točil se pořad k osmdesátinám Václava Hybše na Žofíně. Nechala jsem si na to ušít takové žluté šaty a přišla jsem už před výstupem dozadu za jeviště a najednou vidím Jiřinu, jak na mě začala zdálky mžourat. Pak ke mně přišla a říká: ‚Ty vycpávky ven! Máš krátký krk jako já.‘ To by vám jiná kolegyně třeba neřekla. Přestože by si to taky myslela, ale řekla by si, ať si to tam nechá. Jiřina je v tomhle krutě upřímná,“ cituje zpěvačku web Expres.cz s tím, že upřímnost dostala Jiřinu Bohdalovou tam, kde dnes je. Kdyby se sem tam neohradila i sama za sebe, nebyla by třeba takto úspěšná.

Autor knížky o Bohdalové Petr Macek: Její upřímnost je osvěžující

Video se připravuje ...

Říká se PROSÍM!

Že v její přítomnosti člověk raději seká latinu, dokazuje i další zážitek Jitky Zelenkové. „Naposledy na osmdesátinách Karla Gotta v Divadle Na Jezerce. Byly jsme spolu v šatně, já se malovala, Jiřina něco řekla a já jí nerozuměla. Tak držím v ruce řasenku a říkám: ‚Co, co?‘ A ona: ‚Ho*no. Říká se prosím.‘ A mně málem ta řasenka vypadla z ruky. Jiřina je už taková a člověk se nesmí urazit nebo se zlobit,“ vysvětlila Jitka Zelenková a případné pochyby uvedla na pravou míru.

U herečky totiž platí, že pokud je na někoho blízkého ostřejší, je to proto, že jí na dané osobě skutečně záleží. Svá slova ale občas musí volit s rozvahou, toho Jiřina ví moc dobře: „Pravdivě řečeno, upřímnost se mi vyplácí jak kdy. Záleží na tom, jak to řeknu. Jedna věc je upřímnost a druhá je styl, jakým to podám,“ vysvětlila při křtu knížky její hrdinka.

Jiřina Bohdalová pokřtila knihu: Svou prořízlou pusu jsem měla raději zavřít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
29. 11. 2021 • 09:37

Trapné je, když se neslušnost omlouvá upřímností. Paní Jiřina je prostě už taková, nechci ani psát, co je o ní známé, herečka dobrá, ale nemusím ji nutně potkat. Pro mne jsou důležité jiné, pohodové herečky. Co jsem si o ní už myslela, tak to mne utvrdila nedávná informace, takže za mne ne .

hanecek
28. 11. 2021 • 05:15

Bohdalová je horší, než Lenin. U toho jsem se bál, že na mne vyskočí z otvírané konzervy - byl skoro všude. U Bohdalové vím, že v ní je určitě! Neměla by ta poškozená generace, která jí musí všude snášet, být nějak kompenzována????

lekno
27. 11. 2021 • 22:05

A teď jsem z toho překvapěna, ale musím souhlasit s příspěvkem pode mnou.. Ano, slušnost vypadá jinak. Když má paní Jiřina někoho ráda, nedává ji to právo ho takhle stírat. Přijde mi její přístup k Jitce jako od rozmazleného děcka : Pozor Jitko - hop a je tu lidoop ! „A neber si to tak, vždyť já jenom proto, že tě mám ráda“.. Ale že takový „lidoop“ múže zabolet – v nevhodnou chvíli, na nevhodném místě – jaksi není dúležitý zřejmě.. Ona je dobrá herečka, hlavně v těch komediálních postavách, ale tohle chování k přítelkyni, která ji má skutečně ráda, to ne.. Kdepak zmizel jemnocit ?

pomahatachranit
27. 11. 2021 • 18:53

Jedna vec je uprimnost, druha neomalenost. Nemyslim, ze by neco davalo pravo pani Bohdalove ostatni stirat, je to vrcholne neslusne a sebestredne, slusnost vypada jinak.

mbmb
27. 11. 2021 • 16:45

Strašně drzá opička Bohdalová.Nase mladé vypadající krásná Jitka je velmi tolerantni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.