Zelenková o vztazích: Muži po ní šíleli, ale ona měla jasno… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zelenková o vztazích: Muži po ní šíleli, ale ona měla jasno…

Jitka Zelenková
Jitka Zelenková (Foto Aha! – Pavel Machan, Dan Černovský, Profimedia.cz)

Zpěvačka Jitka Zelenková (71) patří mezi naše nejtalentovanější zpěvačky. V minulosti se chlubila nejen krásným hlasem, ale také dokonalou postavou, ze které šli muži do kolen. I když nápadníků měla nespočet, nakonec zůstala sama. Proč?

Zelenkové se po pracovní stránce vždy velmi dařilo. Byla sólistkou Karla Gotta (†80) a taky spolupracovala s Orchestrem Ladislava Štaidla (†75). Ale v osobním životě už takové štěstí neměla. Vztahy jí totiž nikdy dlouho nevydržely. „Jsem takový svobodný pták. Narodila jsem se ve znamení Blíženců, jsem pořád v rozletu a nerada se přizpůsobuju," svěřila se před časem.

Jitka Zelenková: Zcestovala celý svět, dvě nejkrásnější mětsa ji ale chybí!

Video se připravuje ...

Zároveň přiznala, že měla vždy slabost pro „zlé kluky“. S těmi by ale nikdy klidný život neměla. „Jakmile se mi někdo líbí, tak je to varovný znak: Dobře si ho prohlídni! To víte, tihle záporáci mají šmrnc," pronesla se smíchem zpěvačka, které se dodnes ze záporáků podlamují kolena.

Chlapů se kolem ní motalo spousty, ale ona se za žádného z nich nikdy neprovdala. Na jednu stranu to vyhovuje její povaze, ale na tu druhou by občas uvítala pořádné chlapské objetí a pocit opory.

Bohdalová na pohřbu Zaoralové: Nad Bartoškou držela ochrannou ruku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
15. 6. 2023 • 05:13

Přesná trefa!!

ELLA Průšová
14. 6. 2023 • 21:31

mbmb; vy si vezměte večerní léky a šupky do pelíšku! Že muži šíleli po Zelenkové, to slyším poprvé,jo ona vlezla každému do postele, ale byla trapná, né krásná!

aveneta
19. 4. 2022 • 09:38

Zelenková...jo specifický hlas, který si našel své příznivce to jí nelze upřít. Jako žena řekněme průměrná, které byla blíže kariéra než-li šťastná rodina kam patří 1-2 děti. Každý si volí styl života, ale do hrobu si nikdo majetek nevezme.... ale třeba ona odkáže majetek kočičímu útulku

ivanak
19. 4. 2022 • 07:13

Neřekla, že se jí líbí pouze ženatý chlapi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.