Turbulentní rok manželky Mareše: Co si nedokázala splnit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Turbulentní rok manželky Mareše: Co si nedokázala splnit?

Monika a Leoš Marešovi
Monika a Leoš Marešovi (Profimedia.cz)

Její život před pandemií se odehrával téměř napůl v letadle a za hranicemi Česka. Jenže s koronavirem nabral úplně jiný spád. Ačkoliv Monika Marešová (40) nerozšířila zástup těhotných slavných krásek, přesto se prý nudit nestihla.

Ideálním načasováním bylo, že si v době temna pořídili s manželem Leošem Marešem (45) nový, luxusní byt. Velkou část energie tak žena nejslavnějšícho českého moderátora nasměrovala právě do bydlení. „Toto období jsem využila k tomu, abych dokončila náš byt. Tomu jsem se věnovala asi ze všeho nejvíc. Že bych ale třeba začala s úplně novými činnostmi, jako je třeba pletení, to se nestalo,“ zavtipkovala Marešová.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

Dokonce prý ani neměla čas splnit si všechna lockdownová předsevzetí. „Přečetla jsem méně knížek, než jsem si naplánovala. Bohužel telefon a televize pořád vítězí, což mě trošku mrzí. Zároveň tak jak jsem na začátku cvičila, tak teď už jsem necvičila, a tudíž mě to čeká zase od začátku,“ řekla Super.cz po přehlídce Michaela Kováčika v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Nedostatek pokory?

Samozřejmě pro uvedený web zmínila i to, jak moc jí chybí cestování. „Mám pocit, že když vyjedu ven, tak nasaji novou energii. Hlavně bychom měli být víc pokorní. Mám pocit, že to nám chybí,“ dodala Marešová, která se domnívá, že za hranicemi Česka se opatření zodpovědně dodržují, proto by si přála, aby tomu tak bylo i u nás.

Monika Marešová: Na rozvodu jsme se s Leošem domluvili!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.