Monika Marešová jenom září: Vytoužené těhotenství si užívá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Marešová jenom září: Vytoužené těhotenství si užívá!

Monika Marešová se pochlubila bříškem
Monika Marešová se pochlubila bříškem (Instagram)

Manželka hvězdného moderátora Leoše Mareše (45), Monika Marešová (40), se už brzy konečně dočká vytouženého potomka. Manželé si však prošli trnitou cestou.

Moderátor a aktuálně také jeden z porotců SuperStar, Leoš Mareš (45) se už brzy stane trojnásobným tatínkem. Jeho současná manželka Monika (40) je totiž těhotná, a jak Leoš sám na sociálních sítích oznámil, čáp přiletí už v březnu. Mareš má z předchozího manželství s Monikou Marešovou (46) ještě dva syny, Jakuba (16) a Matěje (11).

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...

Měli problém s početím

Není tajemstvím, že Leošova současná manželka Monika toužila po miminku už delší dobu. I Leoš snil o tom založit se svou láskou rodinu, ale štěstí jim bohužel nepřálo. Monice na sebevědomí nepřidávaly ani neustálé nevhodné otázky, které se těhotenství týkaly. Někteří dokonce Moniku odsuzovali za její příliš vysoký věk na první dítě, nebo na její časté cvičení a posilování. Tyto „hejty“ se objevovaly především na jejím instagramovém profilu. I to bylo pro Moniku určitě náročné na psychiku.

Sám Mareš se své ženy také několikrát zastal. „Někdy je potřeba i štěstí,“ pronesl minulý rok moderátor. A štěstí se na ně nakonec přeci jen usmálo.

Je jako vyměněná!

Teď už ale Marešová všechny tyto strasti hodila za hlavu, a září jako hvězda. Je šťastná, že se konečně jim konečně zadařilo. Svoje těhotenství si proto chce maximálně užít, a ničím se nestresovat. Všichni její známí, kamarádi, i kolegové jim drží palce a mají z nich radost.

Útulek se rozšiřuje! Fanoušci nezklamali, za tři týdny dali dohromady 1,5 miliónu Pomohli i čtenáři Blesku a Leoš Mareš s manželkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.