Zlověstný rok dvojek ve znamení krizí: V ohrožení Marešovi a Klusovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlověstný rok dvojek ve znamení krizí: V ohrožení Marešovi a Klusovi!

Leoš Mareš s manželkou Monikou.
Leoš Mareš s manželkou Monikou. (profimedia.cz)

Rok dvojek bude pro mnohé zásadním, a to nejen v dobrém slova smyslu. Někteří na něj totiž nebudou vzpomínat s úsměvem na tváři. Jak prozradila vědma Soňa Humlová, mnohé páry čekají malé i větší krize. Koho se to týká?

Konec minulého roku se nesl ve znamení rozchodů. Nejvíce se do povědomí lidem zapsal ten Taťány (34) a Ondřeje Gregor Brzobohatých (39). Ti si napjatou atmosféru přenseli i do letošního roku, stejně tak se ovšem se vztahovými problémy budou potýkat i další páry českého showbyznysu.

Leoš (45) a Monika (40) Marešovi

Čekají spolu první miminko, přesto se nad nimi podle Humlové stahují mračna. Nejde o nic hrozného, zavírat před tím oči by jim však nemuselo prospět. „Tady je vidět určitá neupřímnost ze strany Leoše, kterou by si měli oba vykomunikovat. Teď se čeká na děťátko, nejšťastnější období jejich života, ale i velká stresová zátěž. Nebudu si ale tady lhát do kapsy, že se rebel Leoš uklidnil a Monika ho zkrotila. Spíše mu jenom trpí to, při čem už by jiná žena práskla dveřmi,“ okomentovala vědma blízkou budoucnost Marešových.

Lela Ceterová (32) a Karlos Vémola (36)

Plánovali velkolepou svatbu a přivítali na svět syna Rockyho. Napětí by se mezi nimi však dalo krájet! Do nového roku rozhodně nevkročili tou správnou nohou a svůj vztah sotva zachránili. Opět se začalo hovořit o nevěře a do hry mělo vstoupit i domácí násilí. Chvíli nato ale opět začali vrkat jako hrdličky. Tito dva jsou zkrátka nevyzpytatelní, což tvrdí i Soňa Humlová:

Vémola ke své aféře s) Lelou: Policie mě kontaktovala. Udělal jsem chybu, je mi to líto

Video se připravuje ...

„Tohle je absolutně šílený pár. Láska tam je hlavně ze strany Lely, ze strany Karlose ji tam tolik necítím. Je potřeba, aby si více nabil ústa. S nevěrou nepřestane jen kvůli tomu, že má najednou rodinu. Bylo by naivní, kdyby si to Lela myslela. Tenhle pár se jednou nebo později prostě rozpadne, a kdoví, co všechno ještě kde vypluje napovrch. Lela pak bude hodně překvapená, za koho ji Karlos vymění,“ myslí si Humlová.

Tomáš (35) a Tamara (34) Klusovi

Manželství ustálo nevěru, vyhráno ale ještě Tamara a Tomáš nemají. Podle Humlové je totiž čeká mnohém více zkoušek, které prověří pevnost jejich vztahu. „Na rozchod to letos ještě nebude, ale vidím u nich krizi. Sice to vypadá, že se hledali, až se našli, karty ale jasně ukazují, že tihle dva čelí velkým problémům a měli by začít rychle navštěvovat terapie. Problém je jak v názorném pohledu na výchovu dětí, tak i ve vzájemném se omezování,“ předpověděla Soňa Humlová.

Tomáš Klus s manželkou přiznali další krizi! V ničem není jistota...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.