Klus šel s pravdou ven: Dopustil jsem se ošklivé věci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klus šel s pravdou ven: Dopustil jsem se ošklivé věci vůči své ženě

Tamara Klusová a Tomáš Klus
Tamara Klusová a Tomáš Klus (Instagram)

Představoval prototyp ideálního muže, sám se za něj ale nepovažoval. Jakmile zpěvák Tomáš Klus (35) veřejně přiznal nevěru, změnil tím sobě i manželce Tamaře (33) život. Zklamání ovšem dodnes neskrývají jeho fanoušci.

Nechtěl se veřejně prezentovat jako dokonalý manžel, když měl u manželky vroubek. Proto na sebe Tomáš Klus dobrovolně upletl bič a s nepříjemnou pravdou šel ven.

Tomáš Klus je v Bambitce králem i kominíkem

Video se připravuje ...

„Často se mi stávalo, že si nás lidé idealizovali do něčeho nemožného, dokonalého, to ale v tomhle světě neexistuje. Často měli pocit, že nemáme žádné problémy. Psaly mi holky: 'Kéž by ten můj Pepa taky byl jako ty. A já se cítil nesvůj,“ prozradil v pořadu Život ve hvězdách.

Reakce veřejnosti ale nebyly takové, jaké původně zřejmě očekával. Kritika se totiž ve velkém snesla i na Tamaru. „Dopustil jsem se ošklivé věci vůči své ženě. Co mě na tom bolelo nejvíc, bylo, že Tamara dostávala hroznou čočku za to, že mi odpustila. Já jsem díky této haně, kterou jsem si na sebe ušil, oprávněně, odžil si hrozné odsouzení a přijímám ho, ale díky tomu jsem pochopil svoji roli v životě,“ cituje Kluse web tn.nova.cz.

Tomáš Klus s manželkou přiznali další krizi! V ničem není jistota...

Video se připravuje ...

Jak se říká, čas zahojí všechny rány, a tak se pomalu začalo zapomínat i na Klusův přešlap. Tamara ale na kameru přiznala, že dojít ke šťastnému konci nebylo jednoduché. ​„Nepochybovala jsem, že mě miluje. Věděla jsem, že je to jen fyzická věc. To byl motiv toho rozhodnout se to prožít, přežít a nadechnout se. A hlavně slíbit sami sobě, že se k tomu už člověk nesmí nikdy vrátit,“ dodala Klusová.



Přečtěte si
Eva Korotvičková
13. 2. 2022 • 13:12

Tomu se říká trapnost v přímém přenosu.Je vidět,že si jí vůbec neváží,když tohle vytrubuje.

Alva
12. 2. 2022 • 08:37

Čas nezahojí nic, vážený, zapomenout se možná dá, odpustit ne, nechápu, proč taháte na veřejnost soukromí.

hanecek
11. 2. 2022 • 21:00

Co má ten hloupý chlapec Klus nabídnout, kromě tohoto hloupého příběhu. Babiš není, KSČM také ne, s koncerty se musí na někoho nalepit, aby vůbec někdo přišel a žijící pravdoláskaři si už ani nepamatují, že jim ještě včera lezl do konečníků....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.