Rozchod se šokujícím pozadím! Vémola sklidil, co zasel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Rozchod se šokujícím pozadím! Vémola sklidil, co zasel

Lela Ceterová, Karlos Vémola
Lela Ceterová, Karlos Vémola (Instagram / lela_ceterova_official)

Tak tohle asi nikdo nečekal. MMA bijec Karlos Vémola (36) včera večer na svých sociálních sítích oznámil rozchod s Lelou Ceterovou (32). Důvodem je nevěra a tentokrát ne z Karlosovy strany.

Včerejší večer byl pro Karlose krušný. Během živého vysílání na sociálních sítích detailně popsal, proč se s Lelou rozchází a co se vlastně stalo. „Přišel jsem na to, že má poměr s jiným frajerem. Je to o to horší, že to byl můj dobrý kamarád," začal zápasník. Lelu z nevěry podezíral už delší dobu.

KARLOS SHOW: Narozeninová párty pro Vémolu s Lelou, Krampolem, Bugárem a třemi prezidenty

Video se připravuje ...

„Já na to přišel tak, že u nás vidíte na sociálních sítích, že Lela má všude Cartiery, diamantové prsteny, náhrdelníky. Já teď nezápasím, já na to nemám. Samozřejmě mi to bylo divné,“ pronesl Karlos. Nakonec vyšlo najevo, že všechny luxusní dárky byly od jeho „kamaráda“. Nakonec se mu podařilo páreček načapat při činu a přiznal, že kamarád dostal co pro to.

Karlos má s Lelou dvě děti, Lilly a Rockyho, kterému je necelý měsíc. Už v minulosti šel pár od sebe, ale po chvíli se k sobě vrátili. Otázkou je, zda bude mít i tato kauza šťastný konec. Podle rozzuřených slov Karlose to tak nevypadá.

KARLOS SHOW: Princové i zavražděný hrdina, Čenský mluvil o Menšíkovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helena Kořítková
11. 1. 2022 • 16:44

oktagon u Vémolů

JardaHK
11. 1. 2022 • 11:36

Pokud si někdo potrpí na obří poprsí, tak v tom případě je dobré být alespoň na čas "kamarádem" Karlose a počkat až Karlos poplatí všechny potřebné plastické operace a budoucí sexuální objekt nabude patřičnéné parametry. No není ten život tak trochu nespravedlivý, Karlosi (?!) ......

demon.hk
11. 1. 2022 • 11:24

Tak to vypadá když se dá dohromady de.b.il s kr.á.vou. Blbá a blbější na pokračování

ejvm1712
11. 1. 2022 • 11:12

Kdo to vlastně je ? Nemáme celebrit nějak moc ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.