Telenovela nezná konce: Odvážný krok Vémolovy Lely rozhodl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Telenovela nezná konce: Odvážný krok Vémolovy Lely rozhodl!

Bijec Vémola a prsatice Ceterová si vytetovali své podobizny.
Bijec Vémola a prsatice Ceterová si vytetovali své podobizny. (Foto: D. Malík, R. Klejch, M. Beránek (Sport))

Nevyzpytatelný vztah Karlose Vémoly (36) a Lely Ceterové (32) jako by kopíroval scénáře telenovel. V jednu chvíli byli od sebe, poté oznámili zásnuby, těšili se na miminko, načež se navzájem začali obviňovat ze závažných činů. Světe, div se, všechny krize nakonec ustáli a Lela se teď rozhodla svou lásku k MMA zápasníkovi zpečetit pod kůži.

"Tak už tě mám navždy. A pod klíční kostí je i Rocky. Už teď přemýšlím nad dalším tetováním na ruku, které bude navazovat," napsala Ceterová k fotce na svém instagramovém profilu. Na snímku se chlubí vytetovanou podobiznou Karlose, kterou ještě zdobí text "my king" (můj král, pozn. red.). Na reakci Karlose nečekala nijak dlouho. "Miluju tě," cituje Terminátora web Super.cz.

Napjaté časy, kdy Karlos vinil Lelu z nevěry a ona zase jeho z domácího násilí, jsou tak zřejmě pryč. Vzhledem k tomu, že velká krize zkraje roku neunikla mediální pozornosti, jsou nyní jejich činy k upevnění bouřlivého vztahu lidem spíše k smíchu. Jejich fanoušci je v tomto ohledu již přestali brát vážně.

Vémola ke své aféře s Lelou: Policie mě kontaktovala. Udělal jsem chybu, je mi to líto

Video se připravuje ...

"Od tý doby, co jsi dostala údajně na hubu a volala policii, je to čím dál větší komedie," napsala Lele pod zveřejněný snímek sledující Radka. "Dokazujte si lásku soukromě, mezi sebou. Takto je to vážně těžko uvěřitelné. Kýč," zkritizoval Lelino tetování jiný sledující. Ani jeden ale patrně nechce přijít o pozornost, a tak svůj soukromý život sdílí i nadále i přes nelibost veřejnosti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.