Bizarní svatba Karlose a Lely je tady: Nečekaná stopka úřadů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bizarní svatba Karlose a Lely je tady: Nečekaná stopka úřadů!

Už zítra se z Lely a Karlose stanou manželé.
Už zítra se z Lely a Karlose stanou manželé. (archiv L. Ceterové)

Už teď je jasné, že tato veselka nebude jen nějaké »ano«, ale že se hluboce zapíše do historie! Zápasník Karlos Terminátor Vémola už totiž odtajnil nějaké plány. Kolotoče přijedou a možná nebude chybět ani Vémolova ZOO.

Svatba Ceterové a Vémoly připadne už na zítřejší den. Svatebčané se mají ale vskutku na co těšit! „Začínáme ve dvě hodiny na lodi, pojedeme s kluky na lodi a přesuneme se na Občanskou plovárnu. Ve čtyři bude obřad, žádné dlouhé zdržování, pak nějaké rychlé focení a v pět budeme sedět u svatebního stolu,“ nechal se slyšet Vémola v pořadu Showtime. 

Vémola: Kincl se nikam neposunul. Zápas se mnou nemůže vyhrát

Video se připravuje ...

Zatímco kolotoče pro děti jsou jasné, dokonce jsou v řešení ještě labutě pro pány, zoo harém zůstává doma. „Veterině se úplně nelíbila představa, že mezi 200 až 300 lidmi budou pobíhat lvi. To je jediná věc, co mi na svatbu nevyjde,“ doplnil král klece. 

Chybět nebude ani přezdobená nevěsta. Ta má dokonce šaty tak ohromné, že se kvůli ní musela přestavovat loď! „Má ráda podobné věci jako já. Mám rád všechno velké, světské, velký výstřih, takže si myslím, že to budou hodně výstřední šaty,“ odkryl také Vémola. No... je vidno, že okázalost rozhodně dovolenou nemá!

Vémola před zápasem: Joker si pás nezaslouží, ukončím ho do třetího kola

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
28. 7. 2022 • 09:53

Vím, jak Agátu a Soukupa chválí, jak jim to sluší atd. Bez filtrů ani ránu. Vidím co vidím a jen se divím, jak Jaromír Soukup k ní vzhlíží. To ještě bude mazec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.