Známý MMA bijec na Matějské aneb Karlos lepí vztah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Známý MMA bijec na Matějské aneb Karlos lepí vztah

Vémolovi si užili neděli na Matějské pouti
Vémolovi si užili neděli na Matějské pouti (Instagram)

Zápasník MMA Karel Vémola (36), jenž si říká Karlos nebo Terminátor, a jeho snoubenka Lenka Ceterová (32) zachraňují vztah poznamenaný krizí, jak se dá. 

Kontroverznípáreček si jako rodina, i s dcerkou Lili (2) a synem Rockym (3 měsíce), a také s Karlosovými rodinnými příslušníky, nedávno zašli na proslulou Matějskou pouť do pražských Holešovic.

Vémola ke své aféře s Lelou: Policie mě kontaktovala. Udělal jsem chybu, je mi to líto

Video se připravuje ...

„Největší radost měla ale Lilinka. Kromě kolotoče, který absolvovala s tatínkem, jezdila i na živých ponících. A pak dokonce snědla i celý vanilkový trdelník,“ bájila na instagramu Lela, která vše zdokumentovala ve svých instastories.

KARLOS SHOW a hubnutí: Vinná dieta a roztrhnutý pytlík. Ve hře bylo švihadlo

Video se připravuje ...

A co vlastně znamená pojem MMA? Karlos Vémola je zápasníkem tzv. smíšených bojových umění neboli právě MMA , které se za velmi krátkou dobu staly nejrychleji rostoucím sportem na světě. Miliony fanoušků stojí před každým turnajem v dlouhých frontách. Nebo doma netrpělivě čekají u obrazovek. Proč tomu tak je? Mrkněte na tenhle odkaz:

https://mma.nativecnc.cz/



Autor: 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.