Svatba Vémoly a Lely: Bude to cirkus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svatba Vémoly a Lely: Bude to cirkus!

Karlos a Lela září štěstím
Karlos a Lela září štěstím (Instagram)

Karlos Vémola (35) a jeho partnerka Lela Ceterová (31) po obnovení vztahu prožívají šťastné chvíle. Ty nejhezčí je teprve čekají. Terminátor požádal Lelu o ruku, a plánování svatby je tak v plném proudu.

Že by ale následovali tradice, se říct nedá. Pravdou je, že tento pár je v lecčem výstřední, a tak není divu, že se nebudou řídit nějakým „do roka a do dne“.  Datum svatby připadá již na letošní červenec a Vémola by ji měl rád na místě, kde s Lelou před pěti lety měli první schůzku.

MMA bojovník, jemuž se rozrostla jeho domácí zoo o nová lvíčata a velké želvy ostruhaté, má se svatbou vlastní a poněkud divočejší plány. „Bude tam kolotoč, cirkus, lvi, všechno,“ tvrdí Vémola. Jelikož je součástí jeho povolání i patřičná show, to samé očekává i během svého svatebního dne.

Všechno nejlepší, Lili! Dcerka Karlose Vémoly slavila narozeniny, proběhly i zásnuby

Video se připravuje ...

Co by mohlo letošní svatbu a plány s ní spojené pokazit, jsou opatření vlády. „Akorát uvidíme, jestli koronavirová situace povolí, jestli to bude letos v červenci, nebo jestli si Lela bude muset rok počkat. Na místě jsem schopnej uhnout, ale na datu určitě ne,“ řekl jasně Vémola, jak píše deník Blesk.

Jeho slovenská partnerka, kterou si nechal vytetovat na ruku, je však velice nedočkavá a svatbu by chtěla co nejdříve. „I když to nechce přiznat, má to tak, že včera už bylo pozdě, a čím dřív, tím líp,“ řekl pobaveně bojovník. Být to jen na ní, svatba už dokonce mohla dávno proběhnout. Tento nápad jí ale Karlos obratem vyhnal z hlavy. „Ona se chtěla vdávat už teď, v Dubaji, že potom svatbu někdy doděláme, ale to já ne, to musí být napoprvé a dobré,“ dodal Vémola.

Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.