Karlos Vémola: Valentýnskou noc oslaví se sousedkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karlos Vémola: Valentýnskou noc oslaví se sousedkou!

Ina Urbanová s Karlosem Vémolou
Ina Urbanová s Karlosem Vémolou (Foto – archiv Iny Urbanové)

Bojovník Karlos „Terminátor“ Vémola mění plány! Letošního Valentýna měl původně strávit v Londýně. Před několika dny se však rozhodl, že svátek zamilovaných oslaví v Praze. Dokonce si kvůli tomu posunul letenku! Důvod? Chce prožít mejdan se svojí sousedkou! Nejedná se o křehkou dívku, ale o pořádnou dračici!

Karlosův Vemoland stojí jen kousek od domu rockové zpěvačky Iny Urbanové, dříve známé z metalové kapely Ina & Ring, z muzikálů Hair, Tajemství a Jack Rozparovač a z filmu Kvaska. Kdysi zpívala s orchestrem Felixe Slováčka, aktuálně koncertuje s kapelou Ina Hany Bany. Natočila několik duetů s Alešem Brichtou, duet má i se skupinou Škwor. Jen tak mimochodem – videoklip k písni Ega natáčela na erotickém veletrhu, vystupují v něm striptéři a travestité. Jelikož se Ina Urbanová narodila ve znamení Vodnáře, oslaví 14. února svoje narozeniny.

A jak jinak než tradičním koncertem v pražském rockovém klubu Kain. „Na pódium nás přijde podpořit Karlos Vémola, který si se mnou zazpívá jednu pecku, na kterou spolu budeme točit i videoklip. Přiletí kvůli tomu o den dřív z Londýna. Bude to výzva jak pro něj, tak pro mě, protože na oplátku jsem mu slíbila něco, co prozradíme až v Kainu,“ řekla Ina. Její vystoupení s „Terminátorem“ má uvádět spisovatel, moderátor a zpěvák Richard Sacher, který bude do 20 hodin účinkovat v Boru u Tachova. Poté skočí do auta a co nejkratší cestou se vydá do Kainu...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.