Noční krvavá bitka před očima Jágra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noční krvavá bitka před očima Jágra

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Michal Beránek (Sport))

Vypravili se na bouřící tenisovou štvanici za nevšedním zážitkem. Hokejoví bouráci, elitní tenistky, herci i zpěváci. Co je zajímalo? Krev a násilí! V akci totiž nebyl Federer či Djokovič.

Tenisový chrám patřil galavečeru Oktagon 13, kde se bili zápasníci organizace MMA. Škrcení, kopání, rány do hlavy, crčící krev – nic pro slabé povahy. „Jsem fanoušek všech sportů, každý má něco do sebe,“ řekl isport.cz nejlepší český hokejista David Pastrňák, který stejně jako většina přítomných měl o hlavním hrdinovi jasno: »Terminátor« Karlos Vémola! „Fandím Karlosovi, ale klobouk dolů i před těmi ženskými,“ povídal »Pasta«. Vémola ve zlatém hřebu večera zničil Brazilce Da Silvu a připsal si 11. vítězství v řadě. „Fanoušci ve třetím kole pískali, protože jsem neukončil zápas, jak jsem slíbil. Jenže ukončit někoho, kdo se jenom brání, je strašně těžký,“ omlouval se Vémola, který svoji výhru věnoval i přítomnému Jaromíru Jágrovi, svému idolu: „On je moje životní motivace a hnací motor!“ Po těchto slovech mu fanoušci jistě ihned odpustili...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.