Těhotná přítelkyně terminátora Vémoly: Promluvila o porodu a snědení placenty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná přítelkyně terminátora Vémoly: Promluvila o porodu a snědení placenty!

Silikonová playmate Lela Ceterová s přítelem a zápasníkem MMA Karlosem Vémolou.
Silikonová playmate Lela Ceterová s přítelem a zápasníkem MMA Karlosem Vémolou. (Foto: Petra Clinic)

Populární playmate Lela Ceterová (30) je poprvé těhotná a požehnaný stav si dle svých slov velmi užívá.  Přítelkyně českého MMA bojovníka Karlose „Terminátora“ Vémoly (34) má již nyní jasno, jak bude její porod probíhat.

Ceterová se již za pár měsíců stane poprvé maminkou a těší se na holčičku, pro kterou má připravené jméno Lily. Ostatně o tom, jak se bude jmenovat její dítě, hovořila na svých sociálních sítích ještě předtím, než vůbec přišla do jiného stavu. „Už jsme se s tím ztotožnili, takže jméno je vybrané a měnit ho nebudeme,“ řekla dle Blesku playmate.

Poté, co si Lela prošla obdobím, kdy jí trápily nevolnosti, si konečně těhotenství užívá. „Nevolnosti ustoupily a cítím se velmi dobře. I lékařské testy a vyšetření jsou dobré a miminko skvěle roste a posouvá se ideálním směrem,“ pochlubila se serveru eXtra.cz.

Budoucí maminka má z porodu jisté obavy, což u prvorodičky není nic neobvyklého. Velkou oporou jí bude její partner. „S Karlosem jsme o porodu mluvili a říkal, že když budu vyžadovat, aby u něj byl, tak půjde. Takže tam určitě bude,“ svěřila se Lea.

Lea také připustila, že se začne zajímat o konzumaci placenty, které urychluje rekonvalescenci. Pojídání placenty, kterou lze přeměnit do poživatelnějších tablet si velmi chválila Eva Burešové nebo Míša Tomešová. "O konzumaci placenty jsem se ještě nezajímala. Ale mám v plánu si o tom něco přečíst, protože vím, že některé ženy ji třeba ve formě léků zkusily. Ale zatím jsem se k tomu nedostala,“ přiznala playmate Blesku.

 Takhle se Karlos Vémola dozvěděl, že mu partnerka Lela Ceterová porodí holčičku.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
26. 10. 2019 • 20:25

S Lelou a Karlosem jsem se párkrát setkal, s Karlosem vícekrát. Karlos je prostě Karlos, je svůj, ale fajn chlap. Lela je milá, chytrá, moc hezká a hlavně žádná namyšlená modelína. A že má plastiky, to může být každému jedno. Líbí se to oběma, a to je důležité.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.