Vémola zase zlobí: DALŠÍ NEVĚRA NA OBZORU? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vémola zase zlobí: DALŠÍ NEVĚRA NA OBZORU?

Lela a Karlos už zase vrkají
Lela a Karlos už zase vrkají (Instagram)

Jednou je to tak a podruhé jinak. Vztah MMA bijce Karlose Vémoly (36) a Lely Ceterové (32) je jako na horské dráze. Nedávno se rozešli, teď spolu zase vrkají jako hrdličky. Nicméně kolem Vémoly se má opět motat jakási blonďatá prsatice. Podlehne znovu pokušení?

Nedávno se otevíralo nové kasino v Táboře a Karlos byl pozván jako host na speciální focení. A aby byly snímky atraktivnější, kolem bijce pózovaly tři obdařené krásky - dvě brunetky a jedna blondýnka, prot které má Karlos slabost. Právě s tou se měl dát do řeči a dle fotek proběhly i nějaké letmé doteky.

KARLOS SHOW: Novotný a Slepička o střežení soukromí a skoku z fotbalu do MMA

Video se připravuje ...

Prsatá blodnýnka se shodou okolností Miss Europe z roku 2016 a jmenuje se Lia Kees. „Seznámili jsme se až při focení, ale je neuvěřitelně fajn. Čas pokecat jsme měli. Je to opravdový gentleman,“ prozradila Lia webu Expres.cz. Ve Vémolovi to teď musí pořádně vřít. Nedávno si Lelu udobřil a teď takové pokušení...

Já a sport: Vémola prozradil, že Nagano slavil asi dietní colou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.