Attila Végh a Karlos Vémola míří do ringu! Vrací se i Rytmus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Attila Végh a Karlos Vémola míří do ringu! Vrací se i Rytmus

 (Shutterstock)

Závěr tohoto roku přinese na české poměry nevídanou akci. Organizace Fight Night Challenge sestavila na 27. prosince několik boxerských zápasů celebrit i profesionálních fighterů. Místem konání je brněnské Zoner BOBYHALL a nutno říci, že emoce i adrenalin proudí na všechny strany dlouho před samotným galavečerem.

Není to jejich denní chléb, přesto je boxerská výzva přitahuje jako magnet. Řeč je o zápasech známých osobností, které se ve světě těší obrovské sledovanosti. Kontroverzní osobnosti z mediálního a online prostředí dávají tomuto odvětví zcela nový rozměr, třebaže sportovní stránka často nehraje prim.

A právě na základě tohoto trendu se společnost Evency ve spolupráci se Spartakus Fight Gymem odhodlala k vytvoření organizace Fight Night Challenge, jenž si právě na těchto pikantních zápasech zakládá. Tento projekt je v mnohém jiný. Nový. Progresivní. S tím souvisí například to, že pravidla na turnaji Fight Night Challenge se budou turnaj od turnaje měnit. Ke spokojenosti fighterů.  

V jednom z hlavních taháků úvodního galavečera vyzve rapper Rytmus populárního MMA zápasníka Gábora Borárose. Nabídku zápasit bez váhání přijal také kontroverzní bouřlivák a majitel sítě Barber shopů Laky Royal, kterého vyzve Moloch Vlavo. Už na tiskové konferenci nebyla nouze o emoce a štiplavé poznámky mezi bojovníky. Při staredownu rapperů Čistychova s Frayerem Flexkingem dokonce létaly facky.

Večer návratů. I tak by se dalo nazvat poslední pondělí tohoto roku. 779 dní uplyne od doby, než se zpět do zápasového kolotoče opět vrátí legendární zápasník Attila Végh. Jeho soupeřem ovšem nebude Karlos Vémola, přestože i on se na akci objeví. Českého Terminátora ale čeká kvůli vleklému zranění nová role v podobě uvaděče zápasů, což je samo o sobě obrovské lákadlo pro fanoušky. Attila se potřetí v kariéře, a poprvé v boxu, postaví svému dávnému rivalovi, Emanuelu Newtonovi s cílem „urvat“ tuto ostře sledovanou trilogii pro sebe.

Navzdory složité době dostávají fanoušci nejen bojových sportů novou formu zábavy, jaká se u nás až do této doby nekonala. Svou účast na nadcházejících eventech FNC přislíbila i další zvučná jména hudebního světa v čele s Majkem Spiritem, nebo Separem. To, jakou pozici si organizace Fight Night Challenge u fanoušků získá, ukáže až čas. O tom, že je to velké oživení pro domácí scénu, ovšem není pochyb už nyní.

18+| Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.