Trhliny ve Vémolově svatbě? Pro Lelu je lepší nevědět... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trhliny ve Vémolově svatbě? Pro Lelu je lepší nevědět...

Lelina rozlučka se svobodou
Lelina rozlučka se svobodou (Instagram, archiv)

Chvíli to vypadalo, že bude po veselce. Láska MMA zápasníka Karlose Vémoly (36) a jeho vyvolené Lely Ceterové (33) už ale překonala tolik překážek, že nakonec k oltáři přeci jen dojdou! Karlos slíbil nejen své milované, ale i veřejnosti velkolepou svatbu, na kterou se bude dlouho vzpomínat. Jeho slova však zatím naznačují pravý opak…

Měla to být svatba v duchu cirkusové show, na které nesmí chybět nic, co k cirkusu patří. Prioritou je ovšem po Karlose zápas, který by rád vyhrál. Ten se koná jen pár dní před svatbou. „Já jsem svojí ženě slíbil, že než se ožením, budu šampion. 23. července musím vyhrát, musím mít pás přes rameno a 24. července začnu řešit svatbu,“ sdělil webu Super.cz.

Blesk Podcast: Na svatbě budu zbitej, ale s pásem, říká Karlos Vémola

Video se připravuje ...

Svatba je ovšem již delší dobu naplánovaná na závěr července. Dokonce byla i odsunuta kvůli koronavirovým opatřením. Je tedy s podivem, že si s ní Karlos zatím neláme hlavu. Požadavky má ale vysoké. „Budu na to mít čtyři dny. Důležité je, že mám rezervované lvy, kolotoče, muziku. Víc nepotřebuju. Nějaké jídlo bude, a když přijde nevěsta, tak se to podaří," říká Vémola.

Ačkoli to může vypadat, že je »Terminátor« zatím trochu do větru, na snoubenku pár nároků má. Nevěsta musí vypadat přesně dle jeho představ!  „S Lelou máme podobný styl. Jsem napůl světskej. Moje nevěsta musí mít velké šaty, velký výstřih, zbytek nechám na ní," dodal skromně Karlos Vémola, který ještě k tomu všemu měnil místo, kde se svatba uskuteční.

Rytmus: Vémola doručil, nenechal Marpa boxovat. Molocha utýrám!

Video se připravuje ...

„Měla být v podniku, kde jsme měli první rande. Ale vzhledem k tomu, že přijde pár set lidí, tak bychom se tam nevešli. Proto bude změna. Půjdeme do jiného podniku, kam s klukama přijedu lodí. A protože to místo bude plné kolotočů, tak možná svatba proběhne na vodě na parníku," prozradil detaily svého svatebního dne Vémola.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.