Nezvratný osud? Dítě Marešových už má jasno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Nezvratný osud? Dítě Marešových už má jasno

Osud Alex je napsaný ve hvězdách
Osud Alex je napsaný ve hvězdách (instagram, archiv)

Marešovi konečně prozradili pohlaví a jméno prvorozeného dítka. Alex přišla na svět 10. března ve znamení Ryb. Ascendent má ale v sebevědomém Lvu. Jaký život jí napsaly hvězdy?

Ještě jí není ani týden a už se začíná spekulovat, jaká vlastně bude. Z pohledu astrologie by ale mohla Alex Marešová pochytit od obou rodičů ty nejlepší vlastnosti.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

Jak už informovalo eXtra.cz, stejně jako Monika (40), je i malá Alex narozena ve znamení Ryb. To ji předurčuje k emaptii, schopnosti se obětovat pro druhé, vybavuje nápaditostí, svůdností a schopností se přizpůsobovat. Ryby jsou i velmi kreativní.

Tím, že má děvčátko ascendent ve Lvu, bude mít neuvěřitelný tah na branku, spoustu překypující energie, bude si také klást náročné cíle, protože ji bude bavit je zdolávat. Bude toužit po úspěchu, obdivu a pozornosti. Dost možná půjde ve šlépějích svého otce, Leoše Mareše (45). I ona bude životním optimistou s dobrou náladou, kterou bude umět předávat okolí. 

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.