Marešová den po porodu: Nečekaná nabídka chlápka od Bagárové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešová den po porodu: Nečekaná nabídka chlápka od Bagárové!

Monika Marešová
Monika Marešová (Instagram)

Jen co si Monika (41) po porodu oddychla, začaly se ze všech stran hrnout gratulace od známých tváří. Mezi nimi se ale také objevila nabídka na hlídání. Není to trochu brzy?

Ve včerejších odpoledních hodinách přistála na sociálních sítích zpráva, na kterou fanoušci manželů Marešových tak netrpělivě čekali. Monika porodila holčičku a Instagram náhle zaplavily gratulace ze všech stran - od herečky a porotkyně SuperStar Patricie Pagáčové (33) přes modelku Lindu Vojtovou (36) až po zpěváka Matěje Rupperta (43). Krom gratulací se ovšem v komentářích objevila i jedna zajímavá nabídka. Monika a Leoš se z dcerušky neradují ještě ani 24 hodin a už je jim nabízeno hlídání!

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

„Moc gratuluju tobě i Monice. Kdykoliv bude potřeba hlídání nebo zazpívat na dobrou noc, tak jsem připraven,“ napsal Leošovi na Instagram zpěvák Jan Bendig (28). Ten se netají láskou k dětem a sám má zkušenosti s hlídáním dcery své nejlepší kamarádky, zpěvačky Moniky Bagárové (27). Ačkoli byl jeho komentář myšlený s trochou nadsázky, v případě zájmu bude Marešovým rád po ruce.

Godla na Slavíkovi s Bendigem: Přiznal drogy ve vězení!

Video se připravuje ...

„Mám z narození miminka radost. Hlídání jsem nabídl v legraci, ale nebojím se toho. Třeba na to opravdu dojde. Hlídám děti rád a může se to stát. Monice Bagárové jsem taky něco podobného k narozeni Ruminky napsal, a teď už i občas hlídám. Když člověk o něčem mluví, může to i přivolat,“ uvedl Bendig pro sever ŽivotvČesku.



Přečtěte si
illenne
13. 3. 2022 • 09:56

Máte pravdu Leošova první žena byla sympatičtější. Druhá manželka dává na Insta fotografie s anglickým textem a já naprosto nechápu proč. Viděla jsem i video z focení, hodně trapné. Holčička je krásná, přeji hodně zdraví.

adinaha
11. 3. 2022 • 15:03

Holčičce přeji vše nejlepší do života. Ale Monika na té titulní fotce vypadá děsně, ty mastné vlasy. Kam Leoš dal oči? První žena byla daleko hezčí.

mbmb
11. 3. 2022 • 13:44

Táta je jak Štercl,ona z Mongolska ,ale snad dítě nebude krokodýl po těch 2

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.